DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055031-1,31%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diode Lazer Cihazı Hızlı Mı?

Diode Lazer Cihazı Hızlı Mı?

Diode lazer cihazı en hızlı epilasyon işlemini yapabileceğiniz bir cihazdır. Umex lazer epilasyon cihazı ile %95'e varan olumlu etki alabiliyorsunuz.

ABONE OL
17 Ocak 2023 09:44
Diode Lazer Cihazı Hızlı Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diode lazer cihazı en hızlı epilasyon işlemini yapabileceğiniz bir cihazdır. Umex lazer epilasyon cihazı ile %95’e varan olumlu etki alabiliyorsunuz. Cihaz 3 dalga boyunu sahip olduğu için ince ve en açık renkli kılları bile görebiliyor. Ten renginiz ne kadar koyu olursa olsun bu cihaz bile kıllarınızdan kurtulabilmeniz mümkündür. Umex lazer epilasyon cihazı son teknoloji bir cihaz olduğu için daha hızlı bir şekilde epilasyon işlemlerinin yapılmasını sağlıyor.

Umex epilasyon işleminde tüm vücut 20 dakika içerisinde tamamlanabiliyor. Bölgesel olarak incelendiğinde ise dudak çevresi için bir dakika, koltuk altı bölgesi için iki dakika, bikini bölgesi için iki dakika, kol epilasyonu için beş dakika, bacak epilasyonu için on dakika yeterli oluyor. Böylelikle lazer epilasyon için büyük zamanlar harcamanıza gerek kalmadan etkili sonuçlar alabiliyorsunuz.

Umex soğutma sistemi

Umex lazer epilasyon cihazı son teknoloji bir cihazdır. Cihazın çift başlıklı soğutma sistemi bulunduğu için işlem sırasında herhangi bir acı çekmeniz mümkün değildir. Soğutma sistemleri arasında bir tanesi ecovat bir diğeri ise tech cooling olarak görev yapıyor. Çok koyu cilt tonları bile bu soğutma sistemleri ile kusursuz uygulama işleminden faydalanabiliyor. Cihazı daha detaylı bir şekilde inceleyip satın almak için https://umex.com.tr/UmexDiode internet adresine giriş yapabilirsiniz. Burada bulunan formu doldurarak cihaz için teklif de alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.