DOLAR 32,4662 -0.08%
EURO 34,8293 -0.43%
ALTIN 2.450,940,62
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enner Valenciayı coronadan sonra sakatlık vurdu

Enner Valenciayı coronadan sonra sakatlık vurdu

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Enner Valenciayı coronadan sonra sakatlık vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Enner Valencia dizindeki ağrı nedeniyle bugünkü antrenmanda yer almadı. Yeni Malatyaspor maçında forma giymesi beklenmeyen Ekvadorlu oyuncunun durumu MR’dan sonra belli olacak.

Corona virüs sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Enner Valencia, Denizlispor maçı öncesinde hastalığını atlamış ve takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından bu mücadelenin kadrosuna dahil edilmişti.

Paylaş

Milli arada Fatih Karagümrükspor ile oynanan özel maçta sakatlanan ve geçtiğimiz günlerde operasyon geçiren Harun Tekin ise ameliyat sonrasında ilk idmanına çıktı. Teknik direktör Erol Bulut, geçirdiği ameliyatın ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Harun Tekin’i takım arkadaşlarına alkışlattı. 

Paylaş

Valencia’nın haricinde sarı lacivertli ekipte sakatlıkları devam eden Mauricio Lemos, Diego Perotti, Mbawna Samatta ve Kemal Ademi ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

enner valencia

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.