DOLAR 32,3770 -0.21%
EURO 34,8141 0.17%
ALTIN 2.438,630,02
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü!
  • Haber444
  • Gündem
  • İstanbul’da caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü!

İstanbul’da caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
İstanbul’da caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihinin en sakin günlerini yaşayan İstanbul’da esnaf da kepenkleri kapattı. Virüs salgını nedeniyle vatandaşlar uyarıları dinleyerek evlerinden dışarı çıkmazken, Eminönü, Galata Köprüsü ve Karaköy sessizliğe büründü.

Corona virüsüne karşı alınan önlemlerin yanı sıra İstanbul’da bugün yağmurlu bir havanın olmasıyla caddeler ve sokaklar ıssız kaldı. Son gelen yasaklarla birlikte özellikle Galata Köprüsü adeta sessizliğe gömüldü.

FOTO: İHA

VALİ YERLİKAYA’DAN TEŞEKKÜR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı Twitter’dan yatığı paylaşımla, corona virüsüyle (Covid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyarak evde kalan vatandaşlara teşekkür etti. Vali Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Sevgili İstanbullular, aldığımız tedbir ve önlemlerde bize yardımcı olduğunuz ve evinizde kalıp desteğinizi esirgemediğiniz için yürekten teşekkür ediyorum. Elbette bu sokaklar, meydanlar yine cıvıl cıvıl olacak. Yalnızca biraz sabır… Birlikte Başaracağız. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.