DOLAR 32,5003 0.06%
EURO 35,1129 0.53%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2043306-1,39%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş Deprem Mucizesi: “Aile Bitti, Ocak Söndü”
  • Haber444
  • Gündem
  • Kahramanmaraş Deprem Mucizesi: “Aile Bitti, Ocak Söndü”

Kahramanmaraş Deprem Mucizesi: “Aile Bitti, Ocak Söndü”

ABONE OL
11 Nisan 2024 13:04
Kahramanmaraş Deprem Mucizesi: “Aile Bitti, Ocak Söndü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dürdane Turhan, Alpargün Apartmanı’nın Enkazından Nasıl Kurtuldu?

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki ilk depremde, Adana’nın Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde yıkılıp 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı’nın enkazından sadece bir kişi sağ kurtuldu. Bina yıkılırken yan apartmanın içerisine düşen Dürdane Turhan, enkaz altında kalan ailesini kaybetti.

Mucize Kurtuluş ve Acı Kayıplar

Yıkım anında aldığı yaralar ve vücudundaki kırıklardan dolayı uzun süre hastanede tedavi gören Dürdane Turhan, Ramazan Bayramı’nda kaybettiği ailesinin mezarlarını ziyaret etti. Turhan, uzun süre gözyaşı dökerken, yaşadıklarını anlattı. “Aile bitti, ocak söndü” diyen Turhan, kurtuluşunun kendisi için anlam ifade etmediğini dile getirdi.

Müteahhit ve Sorumlularına İfadeler

Dürdane Turhan, yaşadığı acıları şu sözlerle ifade etti: “Keşke ben ölseydim de onlar şimdi mezarımın başında olsaydı. Yaşarken ölüyorum. Aldığım her nefes bana haram. Müteahhit ve diğer sorumlularının ağır cezalar almasını istiyorum.” Turhan, idam cezasını kabul etmeyip, sorumluların ağır cezalarını çekmelerini talep etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.