DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karantinaya alınan Türk işçilerle ilgili flaş gelişme
  • Haber444
  • Gündem
  • Karantinaya alınan Türk işçilerle ilgili flaş gelişme

Karantinaya alınan Türk işçilerle ilgili flaş gelişme

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:43
Karantinaya alınan Türk işçilerle ilgili flaş gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin corona virüsü gerekçesiyle 29 Şubat’tan bu yana uçuşları durdurduğu Irak’tan İstanbul’a gelmek üzere havalandığı iddia edilen Fly Bağdat Havayolları’na ait uçak Ankara Esenboğa Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı. Uçakta bulunan 57 Türk vatandaşı ambulanslarla Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi’ne kaldırılarak karantina altına alınmıştı.

FOTO: DHA

HASTANE ÖNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

57 Türk ile birlikte uçak mürettebatı, Zekai Tahir Burak Hastanesi’nde tek kişilik odalarda gözlem altına alındı. Hastanenin önünde ve çevresinde güvenlik önlemi alındı. Koruyucu maske takan polisler, giriş çıkışları kontrol etti.

FOTO: DHA

Güvenlik görevlileri de aynı şekilde binanın çevresinde önlem aldı. Güvenlik görevlileri ile birlikte diğer sağlık personelinin de maske, önlük, gözlük gibi koruyucularla tedbir aldıkları görüldü. Gözlem süreci boyunca 57 kişiden numuneler alınarak kontrol edilecek.

Gözlem altındaki Türk işçiler ve mürettebata tek kullanımlık malzemeler verilecek ve tüm atıklar ‘tıbbi atık’ olarak değerlendirilip, özel poşetlerle atılacak. (DHA)

Canlı hava trafik sitesi Flightradar’ın verilerine göre; Boeing 737 tipi uçak, 17.27’de Bağdat’tan kalkıyor, 19.30’da Sakarya üzerinden Ankara’ya dönüyor, 19.56’da Ankara Esenboğa’ya iniyor.

İLGİLİ HABERBağdat-İstanbul uçağı Esenboğa’ya indirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.