DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kurum, TV100’de Gündeme İlişkin Soruları Yanıtladı
  • Haber444
  • Gündem
  • Kurum, TV100’de Gündeme İlişkin Soruları Yanıtladı

Kurum, TV100’de Gündeme İlişkin Soruları Yanıtladı

ABONE OL
21 Mart 2024 13:04
Kurum, TV100’de Gündeme İlişkin Soruları Yanıtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurum, Anket Sonuçlarını ve Oy Oranlarını Paylaştı

Kurum, TV100’de yayınlanan Özel Röportaj programında Gürkan Hacır, Cansu Canan Özgen ve Başak Şengül’ün gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Anketlere ilişkin bilgiler veren Kurum, oy oranının 44 küsur gözüktüğünü, rakibinin ise 42’lerde olduğunu belirtti. Kurum, araştırmalarda kararsız seçmenin göründüğünü ve muhalif seçmenin tutumunu değerlendirdi.

Yeniden Refah Partili Seçmenin Tavrı

Kurum, Yeniden Refah Partili seçmenin tutumunu ve beklentilerini anlattı. İstanbul’un geleceği üzerine konuşan Kurum, seçim sürecinde liyakatli kadrolara destek olunması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Yeniden Refah Partili seçmenin CHP belediyeciliği hakkındaki görüşlerine de değindi.

Ulaşım ve Trafik Sorununa Çözüm Projeleri

Kurum, İstanbul’daki ulaşım ve trafik sorununa yönelik projelerini anlattı. Yapılacak metro projeleriyle ilgili detayları paylaşan Kurum, İstanbul’un ulaşımını olumlu yönde etkileyecek planlarından bahsetti. Ayrıca, şehrin taksicilik sorununa da çözüm önerilerini dile getirdi.

CHP’deki Para Sayma Görüntüleri

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleri hakkında da konuşan Kurum, bu durumun aydınlatılması gerektiğini ve halkın konuyla ilgili net bilgi almayı hak ettiğini belirtti. Kurum, bu tür olayların hoş olmadığını ve gerekenin yapılacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.