DOLAR 32,5586 0.28%
EURO 34,9422 0.44%
ALTIN 2.436,72-0,06
BITCOIN 2056564-0,58%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit oğlunun yadigarı papağan Paşa bulundu

Şehit oğlunun yadigarı papağan Paşa bulundu

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:02
Şehit oğlunun yadigarı papağan Paşa bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye’de 2016 yılında Fırat Kalkanı harekatında El Bab’da DEAŞ’lı teröristlerce şehit edilen piyade uzman çavuş Ali Sezai Yalçın’a babası Şemsettin Yalçın tarafından hediye edilen Paşa isimli papağan 4 gün önce Yalova’da kaybolmuştu.

Şehit babası Şemsettin Yalçın daha önceki açıklamasında, “Paşa’yı şehit olan oğlumun yerine koymuştum. Onunla oğlumla konuşur gibi konuşuyordum. Oğlumdan sonra beni hayata bağlamıştı. Sorduğunuz her şeye cevap verebilen, İstiklal Marşı’nı ıslakla çalabilen bir papağandı. Bir oğlumu daha şehit vermiş gibi oldum” ifadeleriyle yüreklere dokunmuştu.

2 KİLOMETRE UZAKTA BİR APARTMAN BALKONUNDA BULUNDU

Baba Yalçın’ın şehit oğlu yerine koyduğu kayıp papağan Paşa’dan 4 gün sonra müjdeli haber geldi. Paşa, 2 kilometre uzakta bir apartmanın balkonunda bulundu.

Şemşettin Yalçın, “Eve 2 kilometre ilerde apartmanın balkonuna konmuş, hemen aradılar. Tarif ettiler. Ayağında metal bileklik vardı, numarası falan vardı. Sağolsunlar yakın ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERŞehit oğlundan kalan papağan kayboldu! Bulana ödül verecek İLGİLİ HABERTürkiye’deki son corona virüsü vaka ve ölüm sayıları açıklandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.