DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Esnaf Ziyaretinde Tartışma Yaşadı
  • Haber444
  • Gündem
  • Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Esnaf Ziyaretinde Tartışma Yaşadı

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Esnaf Ziyaretinde Tartışma Yaşadı

ABONE OL
29 Mart 2024 13:05
Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Esnaf Ziyaretinde Tartışma Yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enver Aputkan, Emekli Esnaf Muhammet Büyükkaya ile Karşılaştı

Serik Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan, Memduh Bey Caddesi’nde esnaf ziyareti sırasında emekli esnaf Muhammet Büyükkaya ile karşılaştı.

Tartışma Yükseldi, Olay Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Büyükkaya, iddiaya göre belediyede çalışan kızına mobbing yaptığı gerekçesiyle Aputkan’a oy vermeyeceğini belirterek tepki gösterdi. Tartışma büyüyünce çevredekiler araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. Aputkan, Büyükkaya’nın yüzüne yumruk atarak tartakladı ve vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Aputkan: “4 Yılda 994 Gün İşe Gelmedi”

Aputkan, olayın ardından basın toplantısı düzenleyerek, Büyükkaya’nın iddialarını yanıtladı. Belediye başkanı, söz konusu vatandaşın kızının belirlenen bir birimde görevlendirildiğini ancak işe gelmediğini ve 994 gün boyunca işe gelmediğini belirtti. Aputkan, personelin babasının da sürekli olarak taleplerde bulunarak hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.

Aputkan: “Yumruk Atmadım, Tartakladım”

Görüntülerde yumruk attığı iddia edilen Aputkan, basın toplantısında bunu yalanlayarak, yumruk atmadığını sadece tartakladığını iddia etti. Ayrıca, esnafın kızının izin ve rapor tarihlerini gösteren belgeleri basın mensuplarına dağıttı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.