DOLAR 32,3802 -0.19%
EURO 34,7347 -0.04%
ALTIN 2.432,09-0,25
BITCOIN 2014815-2,54%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekirdağ ve Kırklareli’de gökyüzünde görülen esrarengiz ışık panik yarattı!
  • Haber444
  • Gündem
  • Tekirdağ ve Kırklareli’de gökyüzünde görülen esrarengiz ışık panik yarattı!

Tekirdağ ve Kırklareli’de gökyüzünde görülen esrarengiz ışık panik yarattı!

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:15
Tekirdağ ve Kırklareli’de gökyüzünde görülen esrarengiz ışık panik yarattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli’nin Lüleburgaz ve Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde gökyüzünde görülen çok sayıda sıralı ışık vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi.

Evinin balkonunda yıldızları izlediği sırada çok sayıda sıralı ışığı gören Yasin Demiröz isimli vatandaş, o anları hayretler içinde telefonuyla görüntüledi. Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde de bir vatandaş, benzer görüntülere rastladığını ifade etti.

Foto: İHA

Öte yandan gökyüzündeki sıralı cisimlerin, Starlink uyduları olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.

İNGİLTERE’DE DE PANİĞE NEDEN OLMUŞTU

Güney Afrika asıllı Amerikalı mucit ve Tesla Motors uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in CEO’su Elon Musk “ucuz ve yüksek hızda internet” kapsamında hayata geçirdiği Starlink projesini hayata geçirdi.

Foto: İHA

Geçtiğimiz hafta birbiri ardına dizili şekilde hareket eden bir uydu takımyıldızı olan proje bir çok İngililiz tarafından paniğe neden oldu. İngilizler gökyüzünde gördükleri takım yıldızını UFO olarak yorumladı.

Kısa süreli paniğe neden olan o anlar sosyal medya üzerinden tartışma konusu oldu. Öte yandan Starlink uydularının zaman zaman Türkiye üzerinden de geçtiği belirtiliyor. (İHA-DHA)

İLGİLİ HABERCorona virüsünü uzaydan izlediler: Bugün Dünya’ya döndüler İLGİLİ HABERBilim insanları açıkladı! Corona virüsü raporunda dikkat çeken detay…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.