DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

THY yönetimine bir Kartal İmam Hatipli daha!

THY yönetimine bir Kartal İmam Hatipli daha!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
THY yönetimine bir Kartal İmam Hatipli daha!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan’ın mezunlar arasında yer aldığı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun bir isim daha Türk Hava Yolları (THY) yönetimine girdi.

SÖZCÜ, 6 Kasım 2019 tarihli manşetiyle yönetim kurulundan genel müdürlüklere, yurtdışı temsilciliklerinden bölüm şefliklerine kadar bir çok Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezununun THY’de görev yaptığını kamuoyuna duyurmuştu.

İLGİLİ HABERKartal İmam Hatip THY’yi uçuruyor

Bugün THY Yıllık Olağan Genel Kurulu toplantısı vardı. Corona virüsü önlemleri kapsamında yönetim dışındaki hissedarların elektronik ortamda katıldığı genel kurulda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

AKP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

THY Yönetim Kurulu’nda Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu Ogün Şanlıer istifa etti. Onun yerine ise 2004 yılında yine aynı liseden mezun olan Melih Ecertaş atandı.

Melih Ecertaş (SÖZCÜ)

THY üst yönetiminde yer alan bir başka Kartal İmam Hatip mezunu Arda Ermut ise görevine devam ediyor.

Beykent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezunu olan Melih Ecertaş 2012 – 2018 yıllar arasında AKP Gençlik Kolları’nda görev almıştı.

Bir dönem AKP Gençlik Kolları Başkanı da olan Melih Ecertaş, Türkiye Gençlik Vakfı’nda (TÜGVA) yönetici olarak faaliyette bulundu.

İLGİLİ HABERErdoğan’ın Milli Dayanışma Kampanyası’na kim ne kadar bağışladı?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.