DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon’da toprağa gömülü yeni doğan bir erkek bebek cesedi bulundu
  • Haber444
  • Gündem
  • Trabzon’da toprağa gömülü yeni doğan bir erkek bebek cesedi bulundu

Trabzon’da toprağa gömülü yeni doğan bir erkek bebek cesedi bulundu

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:14
Trabzon’da toprağa gömülü yeni doğan bir erkek bebek cesedi bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Tonya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ekipleri, ilçeye bağlı Hoşarlı Mahallesi’ndeki bir fındık bahçesinde toprağa gömülmüş halde yeni doğan bir erkek bebek cesedi buldu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekiplerinin aramaları sonucu bulunan erkek bebek cesediyle bağlantılı olduğu şüphesiyle 3 kişi gözaltına alındı. Tonya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması kapsamında, M.Ç. (54), bebeğin annesi olduğu iddia edilen kızı P.Ç. (21) ile bebeğin babası olduğu iddia edilen O.K. (22) şüpheli sıfatıyla gözaltına alındılar.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Tonya İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Toprağa gömülü halde bulunan ve evlilik dışı bir ilişkiden olduğu iddia edilen yeni doğan bebeğin cesedi ise savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve DNA karşılaştırması için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İHA

İLGİLİ HABERİstanbul’da korkunç olay: Yanan otomobilden ceset çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.