DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056482-0,85%
Mersin
27°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trafikte tartıştığı motokurye çarpıp yerde sürükledi
  • Haber444
  • Gündem
  • Trafikte tartıştığı motokurye çarpıp yerde sürükledi

Trafikte tartıştığı motokurye çarpıp yerde sürükledi

ABONE OL
22 Nisan 2020 17:56
Trafikte tartıştığı motokurye çarpıp yerde sürükledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay 20 Nisan Pazartesi akşam saat 21.45 sıralarında Merkez Mahallesi 23 Nisan Caddesinde bulunan bir AVM önünde meydana geldi.

İddiaya göre aynı istikamette giden Mertcan F. (26) adlı sürücü ile ‘kurye’ olarak çalışan Mehmet K. arasında trafikte hareket halindeyken ‘geçiş izni’ nedeniyle tartışmaya başladı.

ÖNCE DARP ETTİ SONRA MOTORU EZDİ

Yaşanan tartışmanın ardından otomobil sürücüsü Mertcan F., motokuryeyi darp edip yaraladı. Olay sırasında motosiklet devrilirken yaralanan kurye yerde kaldı.

Devrilen motosikleti aracın altına alan otomobil sürücüsü Mertcan F., aracı bir süre yerde sürükledikten sonra aksi yöne dönerek olay yerinden uzaklaştı.

Mehmet K., çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Olay yerine ulaşan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen emniyet ekipleri, otomobilin plakasından araç sürücüsüne ulaştı. Yapılan kimlik tespit çalışmaları neticesinde olayın şüphelisi Mertcan F., aynı gece yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Mertcan F., hakkında “Kasten Yaralama” suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Şüpheli F., adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan olay sonrası devrilen motosikleti otomobilin altına alarak sürüklemesi güvenlik kameralarına da yansıdı. Elde edilen görüntülerde, kavga sonrası motosikletin devrilmesi ve yerde otomobil tarafından sürüklenmesi yer alıyor. (İHA) 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.