DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21611520,11%
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Süper Lig Tarihinde Yeni Bir Rekor Kırdı
  • Haber444
  • Spor
  • Galatasaray Süper Lig Tarihinde Yeni Bir Rekor Kırdı

Galatasaray Süper Lig Tarihinde Yeni Bir Rekor Kırdı

ABONE OL
7 Mayıs 2024 16:22
Galatasaray Süper Lig Tarihinde Yeni Bir Rekor Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig Tarihinde Puan Rekorunu Kırdı

Galatasaray, Sivasspor’u yenerek Süper Lig tarihinde puan rekorunu kırdı. Sarı-kırmızılılar, bitime 3 hafta kala 96 puana ulaşarak tarihi bir başarıya imza attı. Eğer kalan 3 maçta 9 puan daha alırlarsa, 105 puana ulaşacaklar ve belki de bir daha kırılamayacak bir rekora imza atacaklar.

Evdeki Seri 632 Gün

Galatasaray, son 16 maçını kazanarak lig tarihinin en uzun galibiyet serisini geliştirdi. Bu sezon evindeki 18 lig maçını da kazanan Cimbom, taraftarı önünde son 35 maçını kaybetmedi. Galatasaray’ı yenen son takım ise bu sezon 1. Lig’den düşen Giresunspor oldu.

Yıldızlar Şov Yaptı

Galatasaray, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz’ın performansıyla muazzam bir çıkış yakaladı. İkinci devrede 27 skor katkısı sağlayan bu ikili, takıma büyük bir ivme kazandırdı. Sol beke yapılan Köhn takviyesi ve tam kadro ile son düzlüğe girilmesi, Galatasaray’ı şampiyonluk moduna soktu.

Dikkat Komutan!

Okan Buruk, futbolcu ve teknik direktörlük kariyerinde en fazla şampiyonluk yaşayan isimlerden biri olarak Galatasaray’ı yönetiyor. Eksiklere rağmen takımı en iyi şekilde yöneten Buruk, forma adaletinden şaşmayarak takımı zirveye taşıdı. Oyun analizlerindeki başarısı ve oyuncu değişikliklerindeki isabetli tercihlerle Galatasaray’ı zafere taşıdı.

Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı kriz yönetiminde de başarılı bir performans sergiledi. Yönetim ve teknik ekip arasındaki uyum, takımın başarısında büyük rol oynadı. Fenerbahçe’nin aksine, Galatasaray’da gerginlikler sahaya yansımazken, başarıya odaklanıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.