DOLAR 32,4490 0%
EURO 34,8158 -0.13%
ALTIN 2.433,18-0,06
BITCOIN 2056564-0,02%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zorluğu En son oynadığımda gelecek sezon için planlar yapmıştık
  • Haber444
  • Spor
  • Zorluğu En son oynadığımda gelecek sezon için planlar yapmıştık

Zorluğu En son oynadığımda gelecek sezon için planlar yapmıştık

ABONE OL
10 Haziran 2022 12:56
Zorluğu En son oynadığımda gelecek sezon için planlar yapmıştık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fenerbahçe’de maçı kazanırsak biz ve lider The Sheep’in puan farkı 3’e inecekti ama bu kadar gerçekçi değil oyun, yani amaç.

“En yüksek puan ortalamasına sahip teknik direktör benim”

“Trabzonspor’un bana sağladığı ortam ve mesleki tecrübe, daha hızlı karar vermemi ve daha hızlı hareket etmemi sağladı. Bazen geri geliyorlar, bazen gelmiyorlar ama bu yıl çok olumlu bir şekilde döndüler. Son 7 yıldır Abdullah” Avcı ve ekibi yıllardır bu ligde mücadele ediyor. En yüksek puan ortalamasına sahip teknik direktör benim.”

“Nwakaeme kalmak istiyor”

Tony duygusal bir çocuk. Bir kez sıkıcı, düşük performans. “Annemi uzun zamandır görmüyorum” dedi. Milli ara var, 3 gün parkur var Ben verdim. 1 gün milosbet sonra bana baktı. “2 gün yolda” dedi. 6 gün verdim. Gitti, geldi. “Annem sana yalvardı” dedi. Nwakaeme ile görüşmeler kulübün çıkarları doğrultusunda devam ediyor. Yönetimle görüşmeleri devam eden Anthony, “Kalmak istiyorum” dedi.

‘Uğurcan bizi ayakta tutuyor’

“Uğurcan ile 18 aydır çalışıyorum. Bir kaptan olarak harika bir tablo çizdi. Avrupa Şampiyonası’nda ilk başta ona başarılı gibi görünse de, yayınlanması başarılı olmadı. Daha fazla bir oyuna katıldı. benden başarılı.Uğurcan şampiyonluğu çok istiyordu.Antalya Spor maçından sonra yalnız ağladığını da gördük.Tekniklerimiz bozuldu ama Uğurcan bizi ayakta tuttu.Bildiğim kadarıyla Uğurcan Çakır’ın transferi hakkında şu an bir şey bilinmiyor. ama bu konuda kesinlikle bir B planımız var.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.