DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Mersin
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı

ABONE OL
25 Nisan 2024 16:28
Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Odaklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarı-Lacivertliler Şampiyonluk İnancını Yeniden Kazanmak İstiyor

Fenerbahçe, Sivasspor beraberliği sonrası Beşiktaş derbisine odaklandı. Bu maç, sadece bir derbi değil, aynı zamanda sarı-lacivertlilerin şampiyonluk yolundaki önemli bir virajı. Ezeli rakiplerini yenerek taraftara şampiyonluk inancı aşılamak isteyen Fenerbahçe, artık puan kaybına tahammülü olmadığının farkında.

İsmail Kartal ve Takımı Özel Hazırlanıyor

Derbi, teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi için de büyük önem taşıyor. Kartal’ın olası bir puan kaybında görevden ayrılması gündeme gelebilirken, takım tam gün mesai ile hazırlanıyor. Futbolcuların da bilincinde olduğu bu önemli mücadele için kaptanlar sık sık motivasyon toplantıları düzenliyor.

Mert Hakan, Kadroda Yer Bulabilir

İsmail Kartal’ın en büyük mesaisi kadro kurulumu. Formda olmayan Szymanski yerine Mert Hakan’ın ilk 11’de şans bulabileceği ifade ediliyor. Orta alanda İsmail Yüksek ve Fred’e ek olarak Krunic ve Mert Hakan da forma şansı arayan isimler arasında.

Yönetim de Derbi İçin Hazır

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, derbi öncesinde takımı tesiste ziyaret ederek moral verecek. Yönetim, antrenmanları yakından takip ederken, futbolcularla sık sık bir araya gelerek desteklerini gösterecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.