DOLAR 32,4690 0.06%
EURO 34,8111 -0.12%
ALTIN 2.431,58-0,12
BITCOIN 20759991,01%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Benim dönemimde yaşananları özetleyen İsmail
  • Haber444
  • Spor
  • Benim dönemimde yaşananları özetleyen İsmail

Benim dönemimde yaşananları özetleyen İsmail

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:00
Benim dönemimde yaşananları özetleyen İsmail
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oynamadığım zamanlarda takıma nasıl katkı sağlayabilirim diye düşünüyorum. Oyuncuları motive etmeye çalışıyorum. Sahaya çıktığım ilk ana kadar kendim de çok motiveydim. Eee Erce, Serkan Asan ve diğer arkadaşlarım da aynısını yaptı.Gerçekten önemli.Oynamasam bile kendimi bu takımın bir parçası gibi hissediyorum.Ona çok iyi davrandım.Güzel.Uğurcan’ı gördüm. Çakır ileride Premier Lig’de. Uğrucan Çakır, Abdülkadir Yaşam ve Dortkhan arasında güçlü bir bağ var. Marejk Hamsik, Nwakaeme, Baksetas da aynısını yaptı. Güzel bir sinerji yakaladık” dedi.

Granada’daki takım arkadaşlarım şampiyonluğu kazandığım için beni tebrik etti

İsmail, “Şampiyon olduktan sonra Granada kaptanı Victor Diaz aradı ve kendisini tebrik ettim. Onlar da küme düştü. Berbattım. Oraya oy verdim. Ben oradayken Granada tarihinin en başarılı dönemini geçirdim. Koç Diego Martinez de onu tebrik etmek için aradı. ”

Beşiktaş’ta Pazar günü yeni cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Şu anda Siyah Beyazlı takımın yönetim kurulunda yer alan ve Furia kompleksi ve Furia AVM’den sorumlu olan Effie Bezic, seçmen kütüğünde olmayacağını açıkladı. Bezic, sosyal medya queencasino hesabından yaptığı paylaşımda, “Beşiktaş benim tek aşkım, en büyük aşkım. Cumhurbaşkanımız Ahmet Nur Çebi’nin liderliğinde 2,5 yılın en genç menajeri olma ayrıcalığına sahibim, 4 kupa almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu büyük camia, işimin yoğunluğundan dolayı bir sonraki yönetim kurulu üyesi olamasam da Beşiktaş taraftarı olmaya devam edeceğim.”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat’te oynanacak Türkiye Kupası finali öncesinde Kayserispor ile Sivasspor taraftarları arasında yaşanan olayın ardından dostluk mesajı verdi. Karaman, “Hiçbir sportif başarı insan sağlığı ve hayatından daha değerli olamaz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.