DOLAR 32,4427 0.05%
EURO 34,7636 -0.17%
ALTIN 2.424,31-0,43
BITCOIN 20520671,44%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Faruk da o dönemde yöneticiydi

Başkan Faruk da o dönemde yöneticiydi

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:08
Başkan Faruk da o dönemde yöneticiydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mustafa Hoca bizde iyi bir izlenim bıraktı ve başkanımız onu takımın başına geçirdi. Cumhurbaşkanımız Mustafa Hoca, muhalefetin eleştirilerine rağmen kararı verdi. Bu sonucu vermesine sevindim. Sonuçta şampiyon biziz.

Mustafa Dalcı’ya teşekkür etmeliyiz. Takım içindeki dengeyi çok iyi tuttu. Hangi oyuncunun zamanı gelirse gelsin koç ona bir şans verir. Artık tüm oyuncular bunun farkında. Hazır olan, oynayabileceğini bilir. Öğretmenlerimiz harika bir iş çıkardı.

‘Asla paniklemiyoruz’

Lig başladığında asla panik yapmayız. Kötü sonuçlar aldığımız haftalarda bile soğukkanlılığımızı korumayı başardık. Bunu her an ekiple yaşayan biri olarak söylüyorum. Kazanılan veya kaybedilen her puanın üzerimizde çok büyük olumlu etkisi var. Generallere baktığımızda, olan her şeyin iyi bir şey olduğunu söylüyoruz. Bu takıma olumlu yansıdı. Şampiyonluk yolunda zihinsel olarak güçlü olmalısınız. Yine de zihinsel gücümüzü ve canlılığımızı koruduğumuzu söyleyebiliriz.

“Harika taraftar desteği”

Ankara’nın kadim konutunun yandaşları birleşince bambaşka bir güç ortaya çıktı. Toplum bir araya geldiğinde, baş edemeyecek takım yoktur. Özellikle taraftarlarımız son haftalarda betosfer çok fazla destek aldı. Onlara teşekkür etmek için buradayım. Umarım Çin Süper Ligi’nde destekleri devam eder.

“Şampiyonanın Mimarı Faruk Koca”

Lig 1’in zorluk seviyesi olağandışıdır. Bu nedenle sezona her seferinde 8-9 takım şampiyon bir takımla başlıyor. Oynadığınız her takımın bir hedef takımı vardır. İdari ve manevi faktörler burada devreye giriyor. Kaliteli takımlar olduğu gibi, idari ve manevi sebeplerden dolayı sorun yaşayan takımlar da vardır. Ankaragücü şampiyon olursa bu şampiyonluğun en büyük mimarı Faruk Koca, yönetim kurulumuz ve teknik direktör Mustafa Dalcı’dır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.