DOLAR 32,4446 0.05%
EURO 34,7821 -0.11%
ALTIN 2.427,82-0,28
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir yıl oldu

Bir yıl oldu

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:13
Bir yıl oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oyuncularımız, personelimiz, öğretmenlerimiz, yönetimimiz ve tabii ki taraftarlarımız çok çalıştı. Bu benim ilk şampiyonluğum Unutulmaz. Duygularım inanılmazdı. Harika bir kutlama yaptık. . Daha fazlasının geleceğinden eminim”

Küçük noktalar: Başarımızın sırrı büyük bir aile olmaktır.

Fode Koita, “Trabzonspor taraftarı gibi biriyle hiç tanışmadım. Herkesten farklılar. Bu hikayenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şampiyon olun ve sabaha kadar insanların kutlamalarını görün. Harika bir duygu. En iyisini hak ediyorlar ve bu tutkuyu sonuna kadar taşıyorlar.” Sakatlık nedeniyle geçirdiği talihsiz bir döneme rağmen takımın en renkli isimlerinden biri olarak kabul edilen Koita, “En başından beri başaracağımıza inanıyorduk. şampiyon olacaktık. Bu başarının sırrı gerçek bir aile olmaktır. Hepimiz birbirimize ilham verdik ve kupa arzusu geldi. Hâlâ hayal kuruyorduk. Hepimiz Trabbe’yi gördük. Zong Sports ne kadar büyük” dedi. .

Yusuf Erdoğan: Bu sefer ılık gözyaşı döktüm

Bu unutulmaz fotoğrafın röportajda ortaya çıkmasında Yusuf Erdoğan’ın büyük katkısı oldu. Yusuf elindeymiş gibi oynamaya devam etti, arkadaşlarına tek tek nasıl tutacağını cratossporting gösterdi. Duygularını şu sözlerle özetledi: “Yıllar önce ağladığım yerde bu sefer göz yaşı döktüm. Tabi ki şampiyonluk Trabzonsporlu oyuncular için çok farklı bir anlam ifade ediyor. Bu kadronun bir parçası olmak gurur verici. Çok şükür gördük. Gün. Daha yeni başlıyoruz. İlk hedef Şampiyonlar Ligi grup aşamasında kalmak. Ardışık şampiyonluklar kazanmak istiyoruz. Kazanacak daha çok kupamız var. Öyle düşünüyorum. Güçlü olmaya devam edeceğiz “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.