DOLAR 32,3728 -0.17%
EURO 34,8075 -0.14%
ALTIN 2.425,36-0,39
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sporting Twitter sayfasında Jesus

Sporting Twitter sayfasında Jesus

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:51
Sporting Twitter sayfasında Jesus
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Eve hoş geldin Jorge” fotoğrafı yazan bir notla duyurdu. İmza töreninden sonra İsa, hayatında yeni bir döneme başlamak için Başkent ile bir anlaşmaya vardığını söyledi.

Jesus ligi 2 kez ve 2 kez bitirdi, Yeşil Beyaz Ordu için 1 Portekiz Kupası ve 1 Portekiz Süper Kupası kazandı. İsa, Benfica’daki lig başarısını üç yıl sonra Al Hilal’i imzalayarak Sporting’e getiremedi.

Fenerbahçe sezona erken başlayacağı için İsa ve ekibi duyurunun ardından hemen kolları sıvayacak ve çalışmalara başlayacak.

İttifak All partner Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen, TRT Spor’un sorusuna yanıt olarak, transferin en popüler isimlerinden Abdülkerim Bardakçı’ya Türkiye’nin yanı sıra Fransa’daki büyük kulüplerin de teklif yaptığını duyurdu.

Başkan Özgökçen’in açıklamasının başlığı şöyle:

“4-5 oyuncuyla transferi tamamladık”

“2021-22 sezonunun bizim için çok hareketli geçtiğini söyleyebiliriz, acı tatlı tatlı. Güzel bir başlangıç ​​yaptım. Daha sonra Ahmet Çalık abimizin vefatı onwin son etaplarda bizleri üzdü. Bu ruhun da ötesinde Tramvaylar da biraz. zor Manevi boşlukları dolduramıyorum zaten sadece 3 tane var . zaten yaptığımız gibi. Yeni sezonda yapacaklarımız en önemlisi. Bruno Paz’ın transferi ile başlıyoruz. Ayrıca transferi bir an önce tamamlamamız gerekiyor. 21 Temmuz’da ilk Avrupa Kupası maçımızı yapacağız. Ekip 18 Haziran’da bir araya geldi. Bir numaralı hedefimiz 18 Haziran’a kadar transferi tamamlamak…Süreç ve çalışmalarımız devam ediyor. Yurtiçi transferlerimizin birçoğunun sonunda. Ardından yurt dışı transferimizi tamamlayacağız. Hocalardan ve izcilik ekiplerinden gelen raporları dikkate alarak sezona en iyi şekilde girmeyi planlıyoruz. Skubik ayrıldı. Önce onun boşluğunu doldurmalıyız. 4 veya 5 oyuncu ile transferler yapıyoruz. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.