DOLAR 32,3884 -0.11%
EURO 34,5922 -0.65%
ALTIN 2.385,14-2,04
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartal’a katılıyorum

Kartal’a katılıyorum

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:56
Kartal’a katılıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son haftalarda Başkan Kochi, Jorge Jesus için girişimini hızlandırdı ve el sıkışma nihayet meyvelerini verdi. Fenerbahçe artık yeni bir teknik kadroya sahip, yeni sezona takımın başında başlayacak. İstanbul’a gelen 67 yaşındaki teknik adam, yaptığı son görüşmenin ardından resmi açıklamayla imza attı.

67 yaşındaki oyuncu, Flamengo’ya Copa Libertadores, Brezilya Ligi şampiyonluğu, Brezilya Süper Kupası, Guanabara Kupası ve Güney Amerika Recopa’yı getirerek burada büyük bir başarı elde etti. Jesus, Haziran 2019 ile Temmuz 2020 arasında Brezilya Kupası’nda forma giydi ancak Ağustos 2020’de sürpriz bir kararla Benfica’ya döndü. Birinci ve ikinci döneminde başarısı yansımayan Kurt Öğretmen, 1.5 yıl görev yaptı. (53 galibiyet, 16 beraberlik ve 14 mağlubiyet)

Beşiktaş Olağan Seçimi Genel Kurulu’nu kazanarak yeniden başkan seçilen Ahmet Nur Çebi ve yönetimi göreve başladı.Vodafone Park’ta düzenlenen renderbet törende Cebi ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra meclis başkanı Tevfik Yamantürk de seçildi. ve tescil, Disiplin ve Gözetim Kurulu başkan ve üyeleri seçildi.

Törende konuşan Tevfik Yamantürk, “Yüzümüzle bir seçim daha yapacağız. İşimiz bitti. Yeni yönetim topluluğumuzu tebrik ederiz. Yeni yönetimde tanıdıklarım var. Umarım kulübümüze çok faydalı olurlar. Geçen seçimlerde olduğu gibi, bize yakışan şekilde yaptık, tereyağından kılları kopardık. Biz hala pusulanın durgun (durgun) ayağıyız ve tüm adaylar bizden eşit uzaklıkta. Kazananlar da kaybedenler de konumumuzu takdir ediyor. Görevde olduğumuz sürece bu konuda kararlıyız. Yeni seçilen kurulları tebrik ediyorum, genç arkadaşlara sahip olmak beni mutlu ediyor. Bu yerler bize emanet ve bir gün geldiğimiz gibi gideceğiz. Önemli olan güzel bir iz bırakmaktır. İşten çıktıktan sonra maça boş bir yüzle geliyorsak işimizi etik olarak yapmışız demektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.