DOLAR 32,4343 -0.12%
EURO 34,7271 -0.24%
ALTIN 2.394,95-1,63
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maç sonu açıklamalarda bulunan

Maç sonu açıklamalarda bulunan

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:51
Maç sonu açıklamalarda bulunan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hedeflerinin Avrupa Ligi’ne kalmak bulunduğunu söylemiş oldu.

2022-2023 sezonun hazırlıklarını ortalama bir haftadır Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri’nde sürdüren Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv’i Emre Çolak ve Nacer Chadli’nin(2) golleriyle 3-0 yendi.

“DEĞİŞMESİ GEREKEN DÖNEM VAR”

Maç sonunda Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, “Hemen hemen sezonun başındayız. Tabii ki, açık oldukça büyük. Arkadaşlar iyi gidiyor. Bu süreç yoğundur. Antrenmandan sonra sabah oynadık. Tüm oyuncularla 35 ve 40 dakika oynadık. Mümkün olan her şeyi uygulamaya çalışırlar. Skor 3-0 ama gelecekte oynanış ve fizyolojik değişiklikler açısından iyileştirilmesi gereken bir nokta var.”

“Hedefimiz konser liginde kalmak”

Beleozolu, UEFA Avrupa Konuşan Ligi ikinci ön eleme turunda İsrailli Maccabi Netanya’ya karşı oynamak için 20 günü kaldığını söyledi. “Asıl hedefimiz üçüncü turu geçip konuşan ligde kalmak” dedi.

Burdur’daki kamptaki durumu değerlendiren Beleözoğlu, “Burdur’u çok seviyoruz. Lavanta Tepesi gerçekten çok güzel. güzel ve sıcak bir yaz gününde burada esen rulobet rüzgar eşsizdir. Bu oyuncular için çok iyi bir tesis. Bu yerin tanıtımına yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.” Kanaryalar liderliğindeki Kuzey Makedon şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kaldı, Arnavut Ligi şampiyonu Tiran’ı 4-0 ve Katar’ın Al-Shamal’ı 4-2 yendi. 6 Temmuz Çarşamba günü Avusturya tarafını bir adım öne çıkmaya teşvik eden Sarı Lacivertliler, hazırlık maçında Macar ekibi Mol Fehérvár ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Partizan maçı ne zaman? Fenerbahçe maçı ne zaman canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe – Partizan hazırlık maçı Graz’daki Mercury Arena’da bu akşam 19:30’da başlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.