DOLAR 32,3796 -0.32%
EURO 34,7185 -0.29%
ALTIN 2.396,99-1,05
BITCOIN 18668180,52%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Oynarsa geri dönme şansı çok yüksek

Oynarsa geri dönme şansı çok yüksek

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:15
Oynarsa geri dönme şansı çok yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yani bir kiralama fikrimiz var. Sivaspor onunla ilgileniyor” dedi. kullanılan kelimeler.

Sivas ve Karagümryuk konuşurken ekibi şaşırtın…

23 yaşındaki Rumen orta saha Galatasaray, Süper Lig takımları Sivaspor ve Fati Karagumryuk’ta forma giydi. Morutan, İstanbul’da kalmak istediği için Sivaspor’a sıcak bakmadı. Transfer lideri Karagumryuk’tan bahsederken genç oyuncu başka bir  Süper Lig takımından bahsediyordu.

Kasımpaşa devreye girdi

Skorer’de yer edinen habere nazaran; Morutan için Kasımpaşa’nın da devreye girmiş olduğu Rumen yıldızın İstanbul’da kalmak istediği, bu yüzden Kasımpaşa’ya kiralık olarak gitmeye sıcak bakmış olduğu belirlendi. Habere nazaran Morutan, detayların görüşülmesinin arkasından resmi sözleşmenin altına imza atacak.

Senelik tutarının tamamını Kasımpaşa ödeyecek

Öte taraftan sarı-kırmızılı takımdan senelik 600 bin Euro alan Morutan’ın bu ücretini Kasımpaşa ödeyecek. Oyuncunun menajeri, Kasımpaşa ile son bilgileri görüşmek essbahis için İstanbul’a geldi.

Kasımpaşa yönetimi Dursun Özbek’le görüşecek

Ajansspor’un elde etmiş olduğu bilgilere nazaran ise, Kasımpaşa yönetimi, akşamki hazırlık maçında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüşecek. Morutan, Özbek tarafından onaylandığı takdirde önümüzdeki dönem Kasımpaşa’da kiralık olarak oynayacak.

33 maç, 3 gol, 5 asist

Galatasaray’a geçmişte yüksek beklentilerle gelen Rumen oyuncu, 33 maçta sarı-kırmızılı formayla forma giydi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu 3 gol attı ve 5 asist yaptı. Morutan’ın şu anki piyasa değeri 3.5 milyon €…

Avusturya’daki ilk maçın ardından İstanbul’a dönen Galatasaray, Kasımpaşa ile hazırlık maçı oynayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.