DOLAR 32,3468 -0.05%
EURO 34,8587 0.16%
ALTIN 2.376,86-0,81
BITCOIN 19974464,25%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD’yle İlişkileri Düzeltmeye Çalışıyor
  • Haber444
  • Dünya
  • Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD’yle İlişkileri Düzeltmeye Çalışıyor

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD’yle İlişkileri Düzeltmeye Çalışıyor

ABONE OL
22 Nisan 2024 15:39
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD’yle İlişkileri Düzeltmeye Çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Batı ile ilişkileri düzeltmek için ABD’yle görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Esad, dün verdiği bir röportajda, Suriye yönetiminin zaman zaman ABD’li yetkililerle bir araya geldiğini söyledi. Ancak, ABD’nin Suriye topraklarının bir kısmını işgal etmiş olmasına rağmen görüşmelerin sonuçsuz kaldığını belirtti.

Umut Var Ama Sonuç Beklenmiyor

Esad, Batı ile ilişkilerin düzelebileceğine dair umutlu olduğunu belirterek, ” Her zaman umut var. Sonuç çıkmayacağını düşünsek de denemeliyiz ” dedi. betwild lisans Suriye, 2011’de başlayan savaşın ardından özellikle Körfez Arap ülkeleriyle ilişkilerini onarmaya çalışıyor ancak Batılı ülkeler ve ABD halen Suriye’ye yaptırımlar uyguluyor.

Türkiye ve Suriye Arasındaki Normalleşme Görüşmeleri

Geçen sene Türkiye ve Suriye arasındaki normalleşme görüşmeleri gündeme gelmiş ancak Şam yönetimi, Türk askerinin Suriye’den çekilmesini şart koşmuştu. Esad’ın ABD ile yapılan görüşmelere ilişkin açıklamaları, bölgedeki siyasi dengeler ve ilişkilerde yaşanan gelişmeleri yansıtıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.