DOLAR 32,5280 0.06%
EURO 34,9825 -0.15%
ALTIN 2.439,320,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Nesil Düğün Davetiyesi: Davetino

Yeni Nesil Düğün Davetiyesi: Davetino

ABONE OL
14 Eylül 2022 12:03
Yeni Nesil Düğün Davetiyesi: Davetino
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Düğün öncesi büyük günün provası gibi olan nişan etkinliği ve sevdiğimiz insanla sonunda hayatlarımızı birleştirdiğimiz düğün pek tabii hepimiz için çok önemli. Bu önemli ve büyük etkinlikler için düşünülecek, hazırlanacak çok fazla detay var. Bunlardan en önemlilerinden biri ise davetiye. Sevdiklerimizi nişana, düğüne çağırmak için satın aldığımız davetiyeler bizi yansıtmalı ve zevkimizi taşımalı. Tabi bir o kadar da şık, pratik ve ekonomik olmalı.

Düğün Davetiyesi

Hayatımız boyunca hazırlayacağımız en önemli davetiye düğün davetiyesi. Davetlileriniz üzerinde harika bir etki bırakmak istiyorsak yeni nesil online davetiye hazırlayabilir, Davetino’nun sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanabiliriz. Davetino online davetiyeler çevreci, ekonomik ve şık olduğu kadar pratiktir de. Davetlilerimiz bu sıra dışı ve kişiselleştirilmiş davetiyeye şüphesiz ki bayılacaklardır!

Nişan Davetiyesi

Evlilik teklifinden sonra, düğünden ise önce yapılan son büyük etkinlik olan nişan etkinliğimiz için kullandığımız davetiyemiz, düğün davetiyesi kadar önemlidir. Eskiden davetiye seçmek için çok uzun vakitler ayırıp, işten izin alıp, bir ton yer gezmemiz gerekirken artık buna gerek olmadığını biliyor muydunuz? Davetino‘nun yeni nesil, web sitesi formatında online davetiyesi sayesinde 5 dakika içerisinde davetiyemizi oluşturabilir, hem zamandan kazanabilir, hem de daha az yorulabiliriz. Üstelik içerdiği konuk takip sistemi ve online LCV hizmeti ile bizi bir dertten daha kurtarır. Nişan davetiyesi hazırlamak için daha kolay bir yol düşünemiyoruz!

Ekonomik Davetiyeler

Hayatımız boyunca organize edeceğimiz en pahalı etkinlik muhtemelen düğünümüzdür. Özellikle Türk toplumunda düğün, nişan gibi etkinlikler manevi olarak çok önemlidir. Düğün ve nişana yüksek bütçeler ayırırken davetiye seçiminde bütçemize dikkat etmemiz gerekebilir. Cep yakan basılı davetiyeler artık tarih oluyor. Davetiye seçerken basılı davetiyelerin kağıt ve tasarım kalitesinden kısmaya çalışacağımıza online davetiye hazırlamaya ne dersiniz? Hem sıra dışı, hem ekonomik hem de şık! Üstelik 100 kişi de çağırsak, 500 kişi de çağırsak ücret değişmez.

Davetiye Nasıl Yaptırılır?

Geçmişte davetiye yaptırırken kapı kapı davetiyecileri gezmemiz, beğendiğimiz modelleri karşılaştırıp bütçesini kağıt kalitesine ve tasarıma göre belirlememiz gerekirdi. Günümüzdeyse Davetino.com bizi bu dertten kurtarıyor. Etkinliğe kaç kişinin katılacağı gibi detaylar online davetiyede önemsizdir, fiyatı etkilemez. Davetino.com ‘a girip üye olmak, davetiyeyi oluşturup, kişiselleştirip sonrasında satın almak yeterlidir. Sonrasında dilediğimiz kadar kişiye web sitesi formatındaki online davetiyemizin linkini gönderebiliriz. Üstelik konuklarımız davetiyenin altındaki konuk katılım yani LCV formunu doldururlar, böylece kolayca katılım durumlarını takip etmiş oluruz. Davetiyeye dilediğiniz notları yazabilir, fotoğraf yükleyebilirsiniz. Basılı davetiyelerdeki gibi kargo ile uğraşmanız ya da tanıdıklarınıza elden dağıtmanız gerekmez. Davetiyeler dijital olarak hazırlanır ve dijital olarak ulaştırılır. Gördüğümüz gibi artık davetiyeleri yaptırmak da hızlı ve kolay.

Davetino‘nun sunduğu hizmetler bununla da bitmiyor. Doğum günü, baby shower, bekarlığa veda partisi, kına gecesi, sünnet düğünü, kurumsal etkinlikler, dernek etkinlikleri, öğrenci kulübü etkinlikleri gibi birçok farklı etkinlik için Davetino.com’da davetiye oluşturabilir, bahsi geçen tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.