DOLAR 32,2440 -0.01%
EURO 34,8668 0.46%
ALTIN 2.423,261,26
BITCOIN 2004211-0,23%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapadokya’da Ramazan Bayramı Turist Yoğunluğu

Kapadokya’da Ramazan Bayramı Turist Yoğunluğu

ABONE OL
11 Nisan 2024 14:06
Kapadokya’da Ramazan Bayramı Turist Yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapadokya’da Turistik Tesisler Yüzde 100 Dolulukla Çalışıyor

Kapadokya, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olarak Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı turist akınına uğruyor. Turistik konaklama tesisleri ile butik oteller, bayram nedeniyle yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 9 günlük bayram tatili süresince ziyaretçi sayısında geçen yıla göre yüzde 20’lik bir artış yaşandı.

Çeşitli Aktivitelerle Dolu Bir Bayram Tatili

Bayram tatilinde Kapadokya‘da turistler, sabahın erken saatlerinden itibaren sıcak hava balon turları, ATV turları, safariler, bisiklet ve at turları ile doğa yürüyüşleri gibi birçok aktiviteyi gerçekleştiriyor. Yerli ve yabancı ziyaretçiler ayrıca bölgenin tarihi mekanlarını da ziyaret ederek unutulmaz anılar biriktiriyorlar.

Memnuniyetle Ayrılan Ziyaretçiler

Hindistan‘dan gelen turistler, Kapadokya‘nın huzurlu atmosferini ve doğal güzelliklerini çok beğendiklerini belirterek bölge halkını ve turizm hizmetlerini övdüler. Turistler, bölgenin doğası ve insanlarının mükemmel olduğunu vurguladılar.

Trafikte Sıkışıklık Yaşandı

Öte yandan, bayram tatili dolayısıyla bölgeye gelen tur otobüsleri ve araçlar nedeniyle Kapadokya‘da trafikte sıkışıklıklar yaşandı. Göreme, Ürgüp ve Devrent Vadisi gibi popüler noktalarda sürücüler zor anlar geçirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.