DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20467100,10%
Mersin
17°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Tümör Teşhisi Konulan Yaşlı Kadın Ameliyatla Sağlığına Kavuştu
  • Haber444
  • Sağlık
  • Ankara’da Tümör Teşhisi Konulan Yaşlı Kadın Ameliyatla Sağlığına Kavuştu

Ankara’da Tümör Teşhisi Konulan Yaşlı Kadın Ameliyatla Sağlığına Kavuştu

ABONE OL
25 Nisan 2024 15:18
Ankara’da Tümör Teşhisi Konulan Yaşlı Kadın Ameliyatla Sağlığına Kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Perihan Toprak, Göz Ağrısıyla Başvurduğu Hastanede Tümörle Karşılaştı

72 yaşındaki Perihan Toprak, Ankara’da yaşayan bir kadındır. Toprak, 2 ay önce sağ gözünde başlayan ağrı şikayetiyle hastaneye gitmiştir. İlaç tedavisine rağmen ağrısı geçmeyince farklı hastanelere başvuran Toprak, son olarak Etlik Şehir Hastanesi’nde tetkikler sonucunda beyninde göz sinirleri çevresinde tümör olduğu teşhisi konulmuştur.

Ameliyat Sonrası Durumu ve Şükranlarını Dile Getirdi

Operasyonla tümörü başarılı bir şekilde çıkartılan Perihan Toprak, şu anda sağlığına kavuşmuş durumdadır. Toprak, ameliyatın ardından kendisini iyi hissettiğini belirterek, “Göz sorunu sanıldı ancak tümör çıktı. Allah’tan ki kötü huylu değilmiş. 3 ay daha geç kalsaymışız tümör tüm o riskli alanı kaplayacakmış ve gözüm alınacakmış” diyerek şükranlarını ifade etmiştir.

Beyin Cerrahının Uyarısı

Beyin cerrahı Uzman Dr. Hakan Yakupoğlu, hastanın durumu hakkında bilgi vererek, “Beyin tümörlerinde, tümörün bulunduğu yere göre değişik belirtiler ortaya çıkabilir. Görme kaybı, yürümede dengesizlik veya konuşma bozukluğu gibi belirtileri olan hastaların bir beyin cerrahisine veya nöroloji bölümüne başvurmaları önemlidir” demiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.