DOLAR 32,4891 -0.18%
EURO 34,9758 0.35%
ALTIN 2.435,990,54
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Mide balonu diyet ve egzersiz sonucunda istenilen şekilde kilo verilmemesi durumunda uygulanan cerrahi dışı bir yöntemdir.

ABONE OL
6 Ocak 2023 13:40
Mide Balonu Nasıl Uygulanır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mide balonu diyet ve egzersiz sonucunda istenilen şekilde kilo verilmemesi durumunda uygulanan cerrahi dışı bir yöntemdir. Gastrik balon adını alan bu balon şişirilebilen bir yapıya sahip olup mide içerisine yerleştirilmektedir. Silikon ve poliüretan maddeden yapılan çeşitleri bulunmaktadır. Cerrahi bir işlem gerektirmez yani ameliyat ile yapılmamaktadır. Ancak bazı mide balonu türlerinde steril bir ortamda endoskopi yöntemi ile şişirilmesine ihtiyaç duyulur.

Mide balonu işleminde amaç midede tokluk hissi yaratarak daha az gıda alımının sağlamasıdır. Bu şekilde istenilen düzeyde kilo vermeye başlanır. Obezite cerrahisi Mersin ilinde en çok tercih edilen bölümlerden biri olmaktadır. Cerrahi işlemlerden önce her zaman ilk tercih mide balonu uygulaması olmaktadır. Mide balonu Mersin ilinde başarı ile yapılarak sonuca varılan uygulamalardan biridir.

Tüp Mide Nedir?

Tüp mide yöntemi cerrahi bir işlem olup belirli şartlara ulaşan kimselere yapılmaktadır. Midenin belirli bir bölümünün kesilip çıkarılması işlemi olan tüp mide yöntemi dikkat ve özen isteyen ameliyatların başında gelir. Tüp mide Mersin ilinde çok şık uygulanır. Özellikle başarılı ameliyatları sonrası pek çok kişi tarafından memnuniyet duyulan bir operasyon olmaktadır.

Tüp mide ameliyatı yaptırmak isteyen kişilerin sağlık durumları da göz önünde bulundurularak iyi bir araştırma yapması gerekmektedir. Güvenilir yerlerde yapılan tüp mide ameliyatı ile istenilen görünüme kavuşmak kolay olmaktadır. Dilerseniz https://mersinobeziteameliyatı.com/ sitesinden hizmet alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.