DOLAR 32,5593 0.13%
EURO 34,8772 0.6%
ALTIN 2.428,52-0,16
BITCOIN 21741011,52%
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zamansız Estetik Sirona Serisi ile Hayat Buluyor

Zamansız Estetik Sirona Serisi ile Hayat Buluyor

ABONE OL
27 Eylül 2021 12:23
Zamansız Estetik Sirona Serisi ile Hayat Buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enza Home’un en yeni koleksiyonlarından biri olan Sirona Serisi lükse yeni bir yorum getiriyor. Zamansız çizgisiyle dikkat çeken Sirona Serisi’nin her bir parçası şıklığın adı oluyor. Klasik formların Enza Home’un çağdaş yorumuyla buluştuğu Sirona Yemek Odası, etkileyici tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor. Metal, ahşap ve mermerin kusursuz uyumunu gözler önüne seren Sirona Yemek Odası’nın şıklığı eskitme altın detaylı kulp ve ayak detaylarıyla tamamlanıyor. Konsol üzerinde %100 doğal dokulu mermer yüzeyi ile tasarıma özgün bir dokunuş katarken, kapak ve çekmecelerde ceviz profil ve masa üstlerinde koyu gri cam uygulamaları tasarımın modern karakterine dikkat çekiyor. Dikdörtgen ve yuvarlak olmak üzere toplamda 3 farklı masa alternatifi ve tüm modüllerde temizliği kolaylaştıran yüksek masif ayak kullanımı ile eşsiz zarafetini fonksiyonellik ile buluşturuyor.

 

Tasarıma asil ve şık bir dokunuş katan ceviz ve antrasit renk kombinasyonuyla dikkat çeken Sirona TV Ünitesi, göz alıcı detaylarıyla yaşam alanlarında rafine ve zengin bir atmosfer yaratıyor. Sirona TV Ünitesi’nin eskitme altın rengi kulp ve detayları tasarımın kusursuz estetiğini vurgularken, bazalı, ayaklı ve yüksek TV sehpası alternatifleri ise farklı kullanım ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Kitaplık ve üst modül alternatifleri ve 6 farklı modül seçeneği her ortamda zengin kombinasyonlar oluşturabilme imkanı sunuyor.

 

Zengin detayların yüksek konfor ve estetikle buluştuğu Sirona Koltuk Takımı, tasarıma zamansız bir şıklık katan kapitone ve kollarındaki klapa uygulamasıyla fark yaratıyor. Sirona Koltuk Takımı’nda oturumda kullanılan çoklu katmanlı sünger teknolojisi ve kaz tüyü dolgusu yüksek konfor sunarken, patine gold, ceviz ve siyah renk ahşap klapa alternatifleri ve zengin kırlent uygulamaları ise dekorasyona göz alıcı bir dokunuş kazandırıyor. Başlıklı ve kapitoneli olmak üzere iki farklı berjer seçeneği ile tasarımını tamamlarken, eşsiz bir stile sahip yaşam alanları yaratıyor.

Yeni nesil estetiğin yaşam alanlarındaki yansıması olan Sirona Sehpa, modern tasarım çizgisini eskitme altın renk metal ayaklarla tamamlıyor. Sirona Sehpa’nın koyu gri cam yüzeyli orta sehpa ve ceviz kaplama yüzeyli yan sehpa modülüıklığıyla göz alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.