DOLAR 32,2668 0.02%
EURO 34,6988 -0.05%
ALTIN 2.402,500,10
BITCOIN 2007497-2,78%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Euro’ya Frankfurt’tan Club Brugge’a transfer oldu
  • Haber444
  • Spor
  • Euro’ya Frankfurt’tan Club Brugge’a transfer oldu

Euro’ya Frankfurt’tan Club Brugge’a transfer oldu

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:12
Euro’ya Frankfurt’tan Club Brugge’a transfer oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray’da sözleşmeleri biten iki yıldızın Adanad Mir Sports’a veda etmesi bekleniyor. Görev süremin sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Sofiane Feghouli ve Ryan Babel, maçın ardından tribünlere veda etti.

100 milyon liretten fazla tasarruf edin

Galatasaray, sözleşmesi sona eren iki oyuncuya yılda 100 milyon liradan fazla teklif verecek.

2017 yazında West Ham United’dan 4.25 milyon euro’ya transfer olan Sofian Figuly, sarı-kırmızılı ekiple yıllık 3.85 milyon euro maaşla beş yıllık sözleşmeye imza attı. Ryan Babel, 2019 yazında yıllık 2,5 milyon avro karşılığında 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

İki oyuncunun yıllık maaşı ikramiyeler hariç 6.35 milyon euro.

Şampiyonluk kutlamalarının çok özel olduğunu vurgulayan Cohibas, “Aslında biraz abartılı görünüyor ama Real Madrid şampiyonluğun sevincini matadorbet bu şekilde yaşayamaz. Duygularımızı harika bir şekilde yaşadığımızı düşünüyorum. Son etapta, Yaşıyoruz Haklı şampiyonlarımız yaşamaya devam edeceğiz.Bunu sonuna kadar hak ettik.Ahmet Çalık’ın adını da koyduğumuz sezonda Ahmet Çalık kardeşimizi tekrar rahmet ve saygıyla anıyoruz.Ailesinin de sabırlı olmasını dilerim. Biz böyle güzel bir aileyiz.Tüm teknik heyetlerimize, başkanımıza, yönetim kurulumuza, taraftarlarımıza, personelimize, futbolcu arkadaşlarımıza Abdullah hocamızın birlik desteğiyle teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sinerjimiz var. umarım enerji ve sinerji sonsuza kadar böyle devam eder.Mutluluğu şu anda yaşıyoruz.Bu mutluluk hep böyleydi.Büyük gün, bunu bir kenara bırakıp yeni mutluluklarla yola çıkacağız.”

“KAPTAN UĞURCAN, ABDÜLKADİR ÖMÜR ve DORUKHAN harika iş çıkardı”

Tecrübeli oyuncu, DHA’ya yaptığı açıklamada, takımın atmosferinin şampiyonluğu nasıl etkilediğinden bahsederek, “Bence kaptanlar Uğurcan, Abdülkadir Yaşam ve onlarla birlikte Dorukhan harika bir iş çıkardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.