DOLAR 32,2923 0.08%
EURO 34,7915 -0.05%
ALTIN 2.434,940,11
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziantep FK, Erol Bulut ile çalışmaya devam etme kararı aldı
  • Haber444
  • Spor
  • Gaziantep FK, Erol Bulut ile çalışmaya devam etme kararı aldı

Gaziantep FK, Erol Bulut ile çalışmaya devam etme kararı aldı

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:34
Gaziantep FK, Erol Bulut ile çalışmaya devam etme kararı aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçen hafta ligde kalma garantisi verilen Gaziantep FK, yeni sezonda teknik direktör Errol Brut ile çalışmaya devam etme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 2022-23 sezonu planlamasının geçen sezonun başında gelen teknik direktör Errol Brut ile başladığı belirtildi. Ligde 11-10-15’lik bir rekorun ardından Gaziantep deplasmanda sadece bir kez kazandı ve eleştirilerin merkezinde Errol Brut oldu.

Gaziantep FK takımından Erol Bulut karar verdi! gelecek sezon…

Toto Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonda teknik direktör Errol Brute ile yollarına devam etme kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonu planlamasının teknik direktör Errol Brut ile başladığı belirtildi.

Açıklamada, “Yeni sezon öncesinde alınan kararlar neticesinde profesyonel futbol takımımızın 2022-2023 sezonu planlaması, kadro yapısı, sezon tarafbet organizasyonu ve kulüplerimiz ile birlikte tüm takımların birlikte hareket etmesi için tüm araştırmalara başlanmıştır. hedeflerine ulaşmak için sağlam bir dayanak. .” bir ifade kullanarak.

antep sezon finali

Çin Süper Ligi’nde Fenerbahçe’yi mağlup ederek alt sıralardan bir türlü kopamayan Gaziantep FK, sahada gözünü Kayseri Spor’a dikti.

Çin Süper Ligi’nde Fenerbahçe’yi mağlup ederek alt sıralardan bir türlü kopamayan Gaziantep FK, sahada gözünü Kayseri Spor’a dikti. Küme düşme hattındaki Çaykur Rizespor ve Altay dışında, kendi kaderlerini belirleyecek olan Kırmızı-Siyahlı oyuncular, mutlak galibiyet şifresi ile sezon finali şeklinde kilit maçlara hazırlanıyor. Errol Brut’un öğrencileri Kayseri’den 1 puan alırsa Çin Süper Ligi’nde kalacaklar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.