DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stoperlerden Marc Bartra, sol bek Eren Elmalı ve sol açık Trezeguet
  • Haber444
  • Spor
  • Stoperlerden Marc Bartra, sol bek Eren Elmalı ve sol açık Trezeguet

Stoperlerden Marc Bartra, sol bek Eren Elmalı ve sol açık Trezeguet

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:18
Stoperlerden Marc Bartra, sol bek Eren Elmalı ve sol açık Trezeguet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. TD Abdullah Avcı istediği skoru erkenden alırsa bu adları maç içinde kenara çekebilir. Olası 11 bakarsak; 3 isim de maça başlamış olacak benzer biçimde duruyor. Bartra’nın stoper partneri Vitor Hugo ya da Stefano Denswil olacak. Eren’in karşısında sağ bek Jens Streiger Larsen; Trezeguet’in sağında betvakti oynayan Abdulkadir Yasham veya Gianini.

TRABZONSPOR – KASIMPAŞA FUTBOL PİLLERİ! HEYEKAN MISLI.COM’DA

Sezona 3 mağlubiyetle başlayan Kasımpaşa, Şenol Can ile başladı ve son 5 haftada 4 mağlubiyet yaşadı. Savunmada Tarkan Özgür, saldırıda Fode Koita yaralandı. Savunma ikilisi olarak Sadyk Chiftpynar ve Jeffrey Bruma büyük ihtimalle liderlik edecekler. Savunmanın tepesinde Mikael Tirpan’ı ve önde Stefan Bahocken’i takip ediyoruz. Haris Hayradinovic betvakti giriş orta sahada “çift taraflı” oynayacak ve Valentin Eiserich’in hücum ettiğini göreceğiz. Bir kanatta Mamadou Fall, diğerinde Bersant Celina olacak. Geçen yılın yarısında 5 gol  (3 gol – 2 asist) attıktan sonra Fall, ilk 8 haftayı sessizlik içinde geçirdi. Kosovalı Selina 1 gol ve 1 asist yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.