DOLAR 32,2710 0.03%
EURO 34,7034 -0.08%
ALTIN 2.402,690,11
BITCOIN 2030088-0,50%
Mersin
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yüksek hedefleri olan bir takım

Yüksek hedefleri olan bir takım

ABONE OL
22 Eylül 2022 22:00
Yüksek hedefleri olan bir takım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Biz bunun bir parçası olmak istiyoruz. Oyuncular,  tüm personelimiz, tüm hayran kitlesine bir Şampiyonlar Ligi gecesi daha sunarak kutlamak istiyor. »

Galatasaray aradığı 10 numarayı sonunda buldu. Manchester United ile sözleşmesini bozduktan sonra serbest kalan Juan Mata (34) şimdi sarı-kırmızılı takımın başarısını terletecek. Sarı-kırmızılı ekip, KAP’a açıklamasının ardından transferi açıklasa da tecrübeli futbolcuyla isteğe bağlı ikinci yıl olmak üzere 2 sezonluk anlaşmaya vardıkları açıklandı. Mata, 2022-23 sezonunda Galatasaray’dan 1.9 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Mata, kendisini Galatasaray’a bağlayan resmi logoyu imzaladıktan sonra duygularını paylaştı. Türkiye’nin en büyük başarılarına sahip dünyaca xsports ünlü bir kulüp olarak Galatasaray’a işaret eden İspanyol yıldızın ilk sözleri şu oldu:

“Kendimi iyi hissediyorum. Heyecanlıyım ve  motiveyim. Burada olduğum için minnettarım. Hepimiz fazla arkadaş canlısıyız. Galatasaray ile kazanmak için sabırsızlanıyorum. Bana buranın havasının harika olduğu söylendi. Keşke bu anı yaşayabilseydim. Hayranlarımızın önünde savaşmak için sabırsızlanıyorum. Galatasaray Türkiye’nin en başarılı takımıdır. Üstelik futbol tarihinde  yeri olan bir kulüp. Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim.

UEFA Euro Talk League G Grubu’nun 1. haftasında Slavia Prag ile dün karşılaşan Sivasspor, 2022-2023 sezonunun 6. haftasında İstanbulspor xsports giriş ile 1-1 berabere kaldı.

Antrenman, kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ısınma hareketleriyle devam etti, 5-2’lik pas, pas ve preslerle devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.