DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu Numara Kime Ait

Bu Numara Kime Ait

ABONE OL
22 Haziran 2020 11:36
Bu Numara Kime Ait
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Telefonlarınız sürekli olarak bilmediğiniz ve yabancı numaralar tarafından aranıyorsa bu durumda yapmanız gereken en güvenli adım o an o çağrılara yanıt vermemek ve sizleri arayan numaraların kime ait oldukları konusunda kısa bir araştırma yapmak olmalıdır.

Eğer cep telefonlarınıza rehberinizde kayıtlı olmayan yine bir cep telefonundan ya da bir sabit hattan çağrı alıyorsanız bunun farklı birçok nedeni olabilir. Bu çağrılar beklemiş olduğunuz önemli telefonlar olabildiği gibi güven teşkil etmeyen çağrılarda olabilmektedir.

Cep telefonlarınıza gelen ve kimin aradığını bilmediğiniz çağrılar genellikle ya bankalarda, ya satış yapan firmalardan, ya tanıtım yapan firmalardan, ya da borçlu olduğunuz ve icralık durumlarınızı takip eden avukatlık firmalarında gelmektedir. Ancak bu durumlar arasında en tehlikeli olan ise sizleri hedef almış olan dolandırıcılık çetelerinden de olabilmektedir. Bu nedenle tüm yabancı çağrılara karşı tedbirli olmanız önemlidir.

Kim Arıyor

Kim Arıyor sitesi olarak sizler için faydalı ve önemli bir hizmet veriyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve sizleri arayan yabancı numaraların kime ait olduklarını ve sizleri neden arıyor olduklarını öğrenebilirsiniz.

Web sayfamıza giriş yaptığınızda ana sayfa üzerinde yer alan bölüme yabancı numarayı girebilir ve sayfada arayabilirsiniz. Böylelikle bu numara hakkına yapılmış olan tüm yorumlar sizler için listelenecektir. Bu yorumları okuyarak sizleri kimin, neden aradığı konusunda hızlı ve kolay bir şekilde fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.