DOLAR 32,2891 -0.19%
EURO 34,8590 -0.11%
ALTIN 2.392,28-0,03
BITCOIN 20810881,63%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’ni Açıkladı
  • Haber444
  • Teknoloji
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’ni Açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’ni Açıkladı

ABONE OL
24 Nisan 2024 19:21
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’ni Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uraloğlu, 23 Nisan Resepsiyonunda Konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM’de düzenlenen resepsiyona katıldı.

Kalkınma Yolu Projesi’nde Dört Ülke Mutabakatı

Uraloğlu, ‘Kalkınma Yolu Projesi’ hakkında yaptığı açıklamada, proje kapsamında Irak ve Türkiye’nin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ın da yer alacağını belirtti. Dört ülke arasında imzalanan mutabakatın, projenin finansmanı, yük temini ve işletilmesi konularında katkı sağlayacağını vurguladı.

Türkiye’de Kalkınma Yolu Ofisleri Açılacak

Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ofislerin yakın zamanda Türkiye’de açılacağını duyurdu. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde proje için bir firma kurulabileceğini belirtti.

Sosyal Medya Platformu X ve Türkiye’deki Durum

Öte yandan, sosyal medya platformu X, Türkiye’de temsilcilik açmaması nedeniyle uyarılmış ve platforma Türkiye’de reklam yasağı getirilmişti. Uraloğlu, konuyla ilgili yapılan görüşmelerin devam ettiğini ve hala bir temsilci atamasının gerçekleşmediğini belirtti. Bant daraltma cezasının da gündemde olduğunu açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.