DOLAR 32,3953 -0.18%
EURO 34,8152 0.16%
ALTIN 2.440,290,08
BITCOIN 2041101-1,38%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD Büyükelçiliği Çalışanlarına İsrail Seyahat Yasağı
  • Haber444
  • Dünya
  • ABD Büyükelçiliği Çalışanlarına İsrail Seyahat Yasağı

ABD Büyükelçiliği Çalışanlarına İsrail Seyahat Yasağı

ABONE OL
12 Nisan 2024 07:01
ABD Büyükelçiliği Çalışanlarına İsrail Seyahat Yasağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Büyükelçiliği Çalışanları İçin Yapılan Açıklama

Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamada, ABD hükümeti çalışanlarına ve aile üyelerine Tel Aviv, Kudüs ve Beerşeba şehirlerinin dışına seyahat etmeleri yasağı getirildiği duyuruldu. Açıklamada, güvenlik endişeleri sebebiyle bu önlemin alındığı belirtildi.

Özel Seyahat İzni ve Kısıtlamalar

Açıklamada, ABD büyükelçiliği çalışanlarının kişisel seyahatleri için bu üç şehir arasında geçiş yapmalarına izin verildiği vurgulandı. Ancak, güvenlik olaylarına yanıt olarak gerekli önlemlerin alınabileceği ve seyahat kısıtlamalarının getirilebileceği uyarısında bulunuldu.

Önceki Olaylarla İlgili Bilgi

Geçmişte İsrail’in, İran’ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısında general rütbesinde 2 İran Devrim Muhafızları Ordusu mensubu ve 6 Suriye vatandaşının hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Bu tür olaylar da dikkate alınarak güvenlik önlemlerinin artırıldığına dair açıklamalara yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.