DOLAR 32,3883 -0.19%
EURO 34,8255 0.16%
ALTIN 2.439,700,06
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rusya Ukrayna’ya Yönelik Saldırılarını Sürdürüyor
  • Haber444
  • Dünya
  • Rusya Ukrayna’ya Yönelik Saldırılarını Sürdürüyor

Rusya Ukrayna’ya Yönelik Saldırılarını Sürdürüyor

ABONE OL
13 Nisan 2024 07:01
Rusya Ukrayna’ya Yönelik Saldırılarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rus Ordusunun Ukrayna’ya Yönelik Faaliyetleri Artıyor

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna-Rusya savaşındaki faaliyetleriyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Açıklamada, Rusya’nın Ukrayna’daki askeri unsurlara yönelik saldırılarına devam ettiği vurgulandı.

Yüksek Hassasiyetli Silahlarla Yoğun Saldırılar

Açıklamada, 6-12 Nisan tarihleri arasında Rusya Silahlı Kuvvetleri’nin, Ukrayna’nın askeri sanayi ve yakıt enerji alanlarına yönelik havadan, denizden ve karadan yüksek hassasiyetli silahlar ve İHA’larla 47 grup saldırı düzenlediği belirtildi.

Ukrayna Ordusuna Ait Çeşitli Hedefler Vuruldu

Ukrayna ordusunun lojistik üslerine, birliklerinin ve yabancı paralı askerlerin konuşlandığı merkezlere de saldırı düzenlendiği açıklamada kaydedildi. Belirlenen tüm hedeflerin vurulduğu ifade edildi.

Yüksek Sayıda Kayıp ve İmha Edilen Araçlar

Son bir haftada 21 Ukraynalı askerin teslim olduğu belirtilen açıklamada, Ukrayna ordusuna ait birçok uçak, helikopter, İHA, hava savunma füze sistemi, tank, zırhlı araç, roketatar, obüs ve özel askeri aracın imha edildiği bilgisi paylaşıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.