DOLAR 32,3424 0.18%
EURO 35,2196 0.06%
ALTIN 2.247,070,17
BITCOIN %
Mersin
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknik Analiz Uzman Tahir M. KiRAS ‘dan Borsa Yatırımcılarına Önemli Tüyolar
  • Haber444
  • Ekonomi
  • Teknik Analiz Uzman Tahir M. KiRAS ‘dan Borsa Yatırımcılarına Önemli Tüyolar

Teknik Analiz Uzman Tahir M. KiRAS ‘dan Borsa Yatırımcılarına Önemli Tüyolar

ABONE OL
30 Aralık 2022 09:34
Teknik Analiz Uzman Tahir M. KiRAS ‘dan Borsa Yatırımcılarına Önemli Tüyolar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borsan günümüzde en önemli yatırım araçlarından birisi olarak hayli yaygın bir şekilde tercih ediliyor. Ekonomi ile yakından ilgilenen yatırımcılar olabileceği gibi ekonomi konusunda detaylı bilgi sahibi olmadığı halde borsa yatırımlarını değerlendirmek isteyen farklı bir yatırımcı grubu da bulunuyor. Tüm yatırımcılar ekonomi ve borsa bilgisinin ne düzeyde olursa olsun eğer teknik analiz uzmanlarıyla iş birliği içerisinde bir yatırım süreci değerlendirdiğinde, bu süreç uzun vadede her zaman başarı sağlıyor.

Borsa teknik analiz uzmanı Tahir M. KiRAS borsa yatırımcılarının karlı yatırımlara yönlenebilmeleri ve yatırımlarını en doğru şekilde yönetebilmeleri için çok önemli tüyolar veriyor. Kendisini borsa yatırımcıları için altın niteliği taşıyan bu tüyolarına yer vermeden önce daha yakından tanıyalım.

Tahir M. KiRAS Kimdir?

Tahir M. KiRAS bugün aktif olarak teknik analiz uzmanlığı yapıyor. Bu faaliyet kapsamında borsa yatırım yapmak isteyen birey veya firmalar için en doğru yatırım alanlarını belirleyerek onların bu süreci en doğru şekilde yönlendirilmeleri için destek sağlıyor. Elbette borsa gibi geniş bir alanda bir uzman olabilmek için öncesinde güçlü bir eğitim süreci gerekiyor. Tahir M. KiRAS bugüne kadar almış olduğu eğitimler sayesinde oldukça başarılı işlere imza atıyor.

Tahir M. KiRAS ekonomi ve borsa odaklı bir eğitim sürecinden geçiyor. Menkul kıymetler ve sermaye piyasası bölümünde ön lisans eğitimini başarılı bir şekilde tamamlıyor. Başarılı bir borsacı ve uzman olabilmek için ön lisans eğitiminin yeterli olmadığını düşünerek İnternational Relations Alanında lisans eğitimine başvuruyor ve bu süreci de gerektiği şekilde tamamlıyor. Ardından uluslararası bankacılık ve finans alanında yüksek lisans eğitimi alıyor. Ve Polonya’da aldığı Business Admintration eğitimiyle artık gerekli tüm eğitim sürecini eksiksiz ve donanımlı bir şekilde yerine getirmiş oluyor.

Tahir M. KiRAS bugün borsa teknik analiz konusunda başarılı işlerin içerisinde bulunuyor olmasını öncelikli olarak almış olduğu güçlü eğitime bağlıyor. Bununla birlikte sektör gelişimlerini her zaman yakından takip ediyor olması ve aktif olarak bu alanda faaliyet gösteriyor olması onun her geçen gün daha deneyimli ve başarılı bir borsa uzmanı olmasına olanak sağlıyor.

Tahir M. KiRAS eğitim ve iş yaşamının dışında sosyal yaşantısında da farklı alanlarda bazı hobilere sahip. Spor denildiğinde onun için kort tenisinin çok ayrıcalıklı bir yeri bulunuyor. Boş zamanlarında spora büyük bir yer ayırıyor ve bu süreçte kort tenisi ile sportif faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Ve satranç onun en büyük hobi ve tutkularından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Kısacası Tahir M. KiRAS kaliteli yaşamayı seven ve hayatının her alanında başarıya odaklanmış bir isim olarak borsa piyasalarında her geçen gün daha da yakından tanınıyor.

Tahir M. KiRAS’ın Altın Değerinde Önerileri

Ülkemizdeki en önemli yatırım araçlarından birisi olan borsanın kapısı her türlü yatırımcıya açık. Ve elbette her bir yatırımcının amacı uzun vadede hedeflediği düzeyde bir kazanç elde etmek. Ancak bu süreç aynı zamanda çok önemli riskleri de içerisinde barındırıyor. Eğer uzman düzeyinde bir borsacı değilseniz bu alanda uzman olarak faaliyet gösteren kişilerin önerilerine dikkat etmeniz gerekiyor.

Tahir M. KiRAS her tür borsa yatırımcısı için rehber niteliği taşıyacak bazı önerilerde bulunuyor. Öncelikli olarak değinmiş olduğu en önemli konu borsada yatırımcıların neye yatırım yaptığını ve bu yatırımdan doğacak olan risklerin mutlaka bilinmesi gerektiği oluyor. Gereksiz hayaller kurmak yerine daha emin ve daha sağlıklı adımlarla uzun vadeli yatırım planları oluşturmak borsanın temel dayanaklarını oluşturduğunu ifade ediyor.

Tahir M. KiRAS Özellikle borsanın uzun vadeli bir yatırım alanı olduğunu vurguluyor. Bu nedenle yapılacak olan yatırımlarda kısa vadeli bir kar beklentisi duymak yatırımcıları yanlış hamlelere yönlendiriyor. Ve bu uzun vadede bir teknik analiz uzmanı tarafından analiz edilen yatırımlar doğrultusunda hareket ediyor olmanız ve hamlelerimizi bu doğrultuda planlıyor olmanızı en doğru seçenek olarak sunuyor. Çünkü borsa yatırımları detaylı bir şekilde analiz edilmesi gereken ve teknik anlamda kapsamlı bilgiye ihtiyacı gerektiren çok geniş bir dünya. Dolayısıyla yetersiz bilgi sizleri her zaman kaybedecek hamlelere yönlendirebiliyor. Tahir M. KiRAS bir uzman olarak her geçen gün daha da başarılı yatırımlarla karşımıza çıkıyor.

 

Instagram:

https://www.instagram.com/tahirkiras/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.