DOLAR 32,3953 -0.18%
EURO 34,8152 0.16%
ALTIN 2.440,290,08
BITCOIN 2041101-1,38%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC’li Mevkidaşlarıyla Görüştü
  • Haber444
  • Ekonomi
  • Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC’li Mevkidaşlarıyla Görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC’li Mevkidaşlarıyla Görüştü

ABONE OL
12 Nisan 2024 12:05
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC’li Mevkidaşlarıyla Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAE ile Ekonomik İlişkilerin Güçlendirilmesi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE’li mevkidaşı Zeyoudi ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Ramazan Bayramı tebriklerini ilettiklerini paylaştı. Görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri değerlendirdiklerini belirten Bolat, Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması’nın sunduğu fırsatları değerlendirerek ticaret hacminin artırılması konusunda mutabık kaldıklarını ifade etti.

KKTC ile İşbirliği ve Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi

Bakan Bolat, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu ile yaptığı görüşmede de bayram tebriğinde bulunduklarını açıkladı. İki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi fırsatlarının ele alındığı görüşmede, KKTC ekonomisinin maruz kaldığı haksız izolasyonun giderilmesi ve ekonominin kalkınmasına destek olma konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

Katar ve Suudi Arabistan ile Görüşmeler

Bakan Bolat, dün de Katar Ticaret ve Sanayi Bakanı Muhammed bin Hamed bin Kasım Al Sani ve Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Macid el-Kasabi ile telefonda görüşmüştü. Bu görüşmelerde de ülkeler arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni iş birliği fırsatları ele alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.