DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burun Estetiği (Rinoplasti) 

Burun Estetiği (Rinoplasti) 

ABONE OL
30 Aralık 2021 17:35
Burun Estetiği (Rinoplasti) 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burun estetiği ameliyatı burnun görüntüsünü değiştirmek, daha estetik ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacı ile yapılan bir operasyondur.  İnsanlar burun estetiği ameliyatının yalnızca estetik kaygılar ile tercih edebilirken aynı zamanda nefes alıp vermede sorun yaşadıkları zamanda tercih edebilirler.  Günümüzde hem kadınların hem de erkeklerin çok rağbet etmiş olduğu bir ameliyat türüdür. Hekimler kadın hastalara daha kalkık ve kavisli burunlar önerirken erkek hastalara ise daha maskülen bir yapıya sahip burunlar önerir.

Elbette hastanın tercihi göz önünde bulundurularak burun estetiği ameliyatı yapılır. Burun estetiği ameliyatları kişinin özgüvenin yükselmesi ve kendini daha iyi hissetmesi açısından son derece önemlidir. Bu durum kişinin  hayatına  olumlu derecede yansır. Gediz Serin internet sitesi üzerinden septum perforasyonu ve diğer burun estetiği yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Burun Estetiğinde İyileşme Süreci 

Burun estetiği ameliyatlarında iyileşme süreci hastanın kemik kıkırdak ve cilt yapısına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ayrıca ameliyatın tekniğine bağlı olarak da bu süre uzar yada kısalır. Açık rinoplasti ameliyatlarında iyileşme süreci daha uzun olur. Kapalı ameliyatlarda ise hasta aynı gün normal yaşantısına geri dönebilir. Burun estetiği ameliyatları lokal veya genel anestezi altında yapılabilir. Burun estetiği ameliyatları hem görsel açıdan hem de sağlık açısından başvurulan bir operasyondur. Günümüz dünyasında birçok kişinin tercih etmiş olduğu bir yöntemdir.

Burun Estetiği Doktoru 

Burun estetiği ameliyatları estetik cerrahlar ve kulak burun boğaz uzmanları tarafından yapılabilen bir operasyondur. Bu operasyon her iki branşta da tecrübeli cerrahlar tarafından yapılabilir. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte 2 boyutlu ve 3 boyutlu görsel araçlar kullanılarak kişiye operasyondan sonra nasıl bir buruna sahip olabileceği gösteriliyor. Eğer hastanın nefes alıp verme ile ilgili bir problemi varsa estetik ameliyat sırasında Bu problem de ortadan kaldırılıyor. Ayrıca cerrahlar burun estetiği ameliyatı sırasında kepçe kulak ameliyatını da gerçekleştirebiliyor.

Burun Estetiği Ameliyatı Zor Mu? 

Burun estetiği ameliyatı hasta açısından her ne kadar zormuş gibi görünse de ağrısı olmayan bir ameliyat türüdür. Ancak hekim tarafından bakıldığında plastik cerrahide en zor operasyonlardan biridir. Çünkü burun estetiği ameliyatı diğer estetik operasyonlarla kıyaslandığı zaman herkes tarafından görülüp değerlendirilebilen bir ameliyat olduğundan dolayı çok daha dikkat ister. Burun estetiği ameliyatı teknik bakımdan zor bir cerrahi işlemdir.

Burun estetiği ameliyatı sonrasında hekimin tavsiyelerini uyulduğu sürece iyileşme süreci oldukça hızlıdır. Hasta kendisi için reçete edilen ilaçları disiplinli bir şekilde kullanıldığı sürece iyileşme süreci hızlı bir şekilde sağlanacaktır. Ayrıca bu süreçte hasta kendini darbelere karşı korumalı ve sıcak banyo yapmaktan kaçınmalıdır. Revizyon rinoplasti ve diğer burun estetiği yöntemleri ile ilgili detaylı bilgi için gedizserin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.