DOLAR 32,3251 0.21%
EURO 35,1521 0%
ALTIN 2.302,731,12
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapalı Rinoplasti Nedir?

Kapalı Rinoplasti Nedir?

ABONE OL
30 Eylül 2021 20:30
Kapalı Rinoplasti Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açık ameliyattan farklı olarak burun derisinin açılmasına her hangi bir şekilde gerek bulunmamaktadır. Ayrıca burun içerisinde bulunan yumuşak dokuların da açılmasına her hangi bir şekilde gerek bulunmamaktadır.

Burun içerisinde yumuşaklığını sağlayan ayrıca düzgün görünmesine sebep olan bir takım bağlar bulunmaktadır. Bu tekniğin en önemli tarafı cildin minimum derece de hasar görmesini sağlayan bir tekniktir. Tekniğin kullanılmasıyla birlikte bağların hiç birine zarar verilmez. Böylece her hangi bir şekilde kanama olmaz. Yani kesinlikle her hangi bir kanama olmadan ameliyat tamamlanmış olur.

Kanamanın olmaması ve bağların her hangi bir şekilde zarar görmemesi sebebiyle iyileşme süreci de oldukça hızlı gerçekleşmektedir. Birkaç gün içerisinde ameliyat olan kişi artık normal hayatına dönebilecektir. Bir diğer önemli husus iz kalmaması hususudur. Bu ameliyat sonrasında kesinlikle her hangi bir iz kalmayacaktır.

Uygun ve Cazip Estetik

Fiyat noktasında da diğer seçenekler ile kıyaslandığında aralarında çok büyük bir fark olmadığı görülmektedir. Yani kapalı olarak gerçekleştirilen ameliyat sonrası açık olarak gerçekleşen ameliyat ile oluşmakta olan birçok sıkıntı ortadan kalkmış olacaktır. Fiyatının cazip olması, her hangi bir şekilde kanamanın olmaması ve iz bırakmama hususu gerekçesiyle birçok kişi bu yöntem ile estetik ameliyat olmaktadır.

Son zamanlarda ülkemizde birçok noktada bu ameliyat rahat bir şekilde yapılıyor. Alanında uzman doktorlar tarafından bu ameliyat şiddetle tavsiye ediliyor. Risk durumunun açık ameliyata göre oldukça az olması ve başarı oranının oldukça yüksek olması sebebiyle bu yöntem gerek Avrupa da gerek ise ülkemizde kullanılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.