DOLAR 32,5280 0.06%
EURO 34,9825 -0.15%
ALTIN 2.439,320,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022/2023 sezonunda görüşmek üzere…

2022/2023 sezonunda görüşmek üzere…

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:14
2022/2023 sezonunda görüşmek üzere…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Çin Süper Ligi 38. hafta maçında Yenimaratyasport’u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, 90 dakika sonra kulüp TV’ye konuştu. Galibiyete attığı golle katkı sağlayan tecrübeli savunmacı, gelecek sene daha iyi zaman geçireceklerine ve şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi. Aşağıdaki ifadeyi kullandı:

“Terleyen herkese teşekkür etmek istiyorum”

“Öncelikle bayan boksörümüzü dünya şampiyonu olmasından dolayı tebrik ediyorum. Nazım kardeşime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan maltcasino acil şifalar diliyorum. Bir sonraki periyod Aramıza katılmanın en sağlıklı yolu.Takım arkadaşlarımı galibiyet için tebrik ederim.Sezonu güzel bir galibiyetle bitirdik.Kardeşim Mert’i asist için,İrfan Can’ı gol için tebrik ediyorum.Umarım sözleşmemin karşılığını alırım. Nebahce camiası hayırlı ve hayırlıdır, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

‘Şampiyonlar Ligi elemelerinde her şeyimizi vereceğiz’

“İnşallah seneye daha iyi vakit geçiririz ve şampiyon oluruz Allah razı olsun. Bu sene Şam Satranç ligi elemelerinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Grupta kalmak istiyoruz. Güzel bir tatil geçirmeliyiz. İyice dinlenelim ve rahatlayalım. Umarım yeni sezona hazır oluruz, başımızı dik tutar ve şampiyon olmaya iyi hazırlanırız. ”

Beşiktaş’ın genç stoperi Francisco Montero, Çin Süper Ligi’nin son haftasında Konyaspoor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncıya açıklama yaptı.

İşte Montero’nun açıklaması:

Bu sezon zorlu geçti. 3 farklı kulvarda savaştık ve benim zamanımın ortasında çok fazla sakatlık yaşadık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.