DOLAR 32,4534 -0.12%
EURO 34,8087 -0.49%
ALTIN 2.445,010,38
BITCOIN 20697180,92%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3 kusurlu şey vardır…

3 kusurlu şey vardır…

ABONE OL
25 Ağustos 2022 17:05
3 kusurlu şey vardır…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kanarya Adaları’ndaki Avrupa Ligi elemelerinin ilk ayağında Slovakya’ya karşı bir avantaj hedefliyor. Sarı Lacivertli takımda sakatlıkları sebebiyle tedavileri devam eden kaleci Altay Bayındır ve Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı İsmail Yüksek forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçen Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King teknik heyetin vazife vermesi halinde kordonbet forma giyebilecek.

Kanarya’da 10 isim listede yok

Sarı-Lacivertliler’de tam 10 futbolcu, Slovacko ile oynanacak AvrupaLigi 3. ön eleme eşleşmesinin sıralamasında yer almadı. Teknik Direktör Jorge Jesus’un Avrupa kadrosunda yer alamayan oyuncular ise şunlar; Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Steven Caulker, Nazım Sangare, Max Meyer, Dimitrios Pelkas, Joao Pedro, Mbwana Samatta, Tiago Çukur ve İrfan Can Kahveci.

Salai ekiple çalıştı

Son antrenmanda Kanarya’nın yıldız savunma oyuncusu Attila Salai takımla birlikte çalıştı. Macar futbolcunun teknik direktör Jorge Jesus tarafından kendisine görev verilmesi halinde Slovak takımına karşı oynayabileceği öğrenildi. 24 yaşındaki defans oyuncusu, Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e karşı ön eleme maçında gösterdiği futbol performansıyla göz doldurdu.

Bir adım önde Enrique

Luis Perez, Gustavo Henrique ve Fenerbahçe’nin yeni savunmacılara transferleri de kordonbet giriş fena değil. Ancak Enrique’nin bir adım önde olduğu söylenirken, teknik direktör Jorge Jesus şunları söyledi: Luan Perez, Marsilya’da antrenman yapıyordu ve çok fazla oynamadı. Aynı şey Alioski için de geçerli. En hazırlıklı oyuncu Enrique.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.