DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek
  • Haber444
  • Spor
  • Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek

ABONE OL
24 Mart 2024 16:07
Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ilıcalı: “Ali Koç Fenerbahçe İçin Zamanını ve Parasını Harcadı”

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘a tam destek verdi. Ilıcalı, Koç’un Fenerbahçe için harcadığı zaman ve para konusunda övgüler yağdırarak şunları söyledi: “Onu yakından tanıyan biri olarak; zamanını, parasını bu kadar harcayan, Türkiye’deki önemli insanlardan birisi olarak da Fenerbahçe’ye daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum. Bu konuda ikna etmek için ben de elimden geleni yaparım.”

Ilıcalı: “Yabancı Hakem Türkiye’deki Gerilimi Düşürür”

Türk futbolu için önemli isimlerin Türkiye’den uzaklaşmaması gerektiğini vurgulayan Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada da “Türkiye’deki gerilimin, futboldaki kaosun tek çözümü var. Tek sebep var; hakemlerimiz” demişti. Ilıcalı, Türk futbolunun zor durumda olduğunu ifade ederek, çözümün yabancı hakemlerde olduğunu belirtmişti. Ilıcalı, şu ifadeleri kullanmıştı: “Yarın yabancı hakem uygulaması kararı alınsın, tansiyon düşer. Ülkemizi yurt dışında temsil etmeye çalışan bir insan olarak, yabancı bir hakemin de gelebileceğini düşünüyorum. İngiltere’de hakem hata yaptığı zaman art niyet aranmıyor, bizim hakem hatalarımızda art niyet aranıyor. Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar. Son maça bakarsak Trabzonspor seyircisi tek agresif seyirci değil. Eğer maç 60’ıncı dakikada tatil olsaydı bugün konuşulan konular olmayacaktı. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam diyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.