DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adam iştirakçilerin çekişmesine sahne oldu
  • Haber444
  • Spor
  • Adam iştirakçilerin çekişmesine sahne oldu

Adam iştirakçilerin çekişmesine sahne oldu

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:52
Adam iştirakçilerin çekişmesine sahne oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Boğaz açıklarında verilen yarışın startını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli beraber verdi. Kano Yarışında Genel Klasmanda hanımlarda Reyhan Fatoğlu, erkeklerde ise Hasan Lütfü Aslan birinci oldu.

Beykozluların cesaretlerini sergilediği Geleneksel Yağlı Direk Yarışında da keyifli anlamış olur yaşandı. Ödül, yağlı direğin üzerinde yürüyen ve sonunda bayrağı alan Samet Gazi Toprak ve Mehmet Gürel’e verildi.

Festival, bayanlar plaj voleybolu yarışmasının yarı finaline de ev sahipliği yaptı. Beykoz Su Sporları Festivali’nin üçüncü ve son gününde kano, deniz muzları, lingo yarışmaları, çocuk oyunları, plaj voleybolu ve futbol finalleriyle yöre halkı için ödül töreni yapılacak.

Murat Aydın: “Çok iyi bir atmosfer”

Festivale katılan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Türkiye’nin en güzel yerinde yaşıyoruz. Burası Beykoz’un en güzel yerlerinden biri ve Paşabahçe Koyu’nda 3. Su Sporları Festivali’ne dipbet ev sahipliği yapıyor. Kano ve yüzme yarışmaları düzenlendi. Bu plaj voleybolu. Askerlerimiz geldi. Özel Kuvvetlerimiz SAS ve SAT. Oldukça iyi bir atmosfer. Denizlerden ve boğazlardan yararlanıyoruz. Spor yapıyoruz. Ama Kabotaj Günü’nü kutluyoruz. Bu güzelliği hemşerilerimizle Beykoz’da yaşıyoruz” dedi.

Festivalde kano yarışı yapan Birol Ochak, “Burada sporu seviyorum ve seviyorum. Mümkünse bir numara olmak için elimden geleni yapacağım. Beykoz Belediyesi tarafından organize edilen bu organizasyon büyük bir başarı elde etti” dedi.

2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde savaşım edecek olan Develi Belediyespor’da yeni sürem öncesi geçirme çalışmalarına devam ediyor. İlk kez Efeler Ligi’nde savaşım edecek olmanın heyecanını yaşayan Develi Belediyespor ekibine tamamen yeniledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.