DOLAR 32,4442 -0.14%
EURO 34,7419 -0.68%
ALTIN 2.439,850,16
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akrepler Hatay Spor’u aynı skorla yenerek galibiyet serisini 5 maça
  • Haber444
  • Spor
  • Akrepler Hatay Spor’u aynı skorla yenerek galibiyet serisini 5 maça

Akrepler Hatay Spor’u aynı skorla yenerek galibiyet serisini 5 maça

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:24
Akrepler Hatay Spor’u aynı skorla yenerek galibiyet serisini 5 maça
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yenilmezlik rekorunu 10 maça çıkardı. . Çift ortalamalı avantaj isteyen Antalya, ilk maçta kendilerini 3-0 yenen ana rakiplerinin tekrarını istemedi. Alanyasport ise geçen hafta Beşiktaş’a kaybettiği derbi kaybını telafi etmeye çalışacak ve Avrupa’daki performanslarına devam edecek.

ÖZTÜRK’e gönder

Antalya Spor, Galatasaray Sarayı başkan adayı Metin Öztürk’ün sözlerini yineliyor. Sonuç olarak açıklamada, “Nuri Şahin ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. G. Saray Yönetim Kurulu Başkanı Metin Öztürk’ün ‘Nuri Şahin ile sezon sonunda görüşeceğiz’ açıklaması şu yönde bir açıklamadır. spor ahlakının çok ötesine geçer.”

Hedefler asla bitmez

Alanyaspor’un yıldız isimleri Efecan Karaca ve Emre Akbaba, üniversite öğrencileriyle karşı karşıya geliyor. Kaptan Caraca, “Aslında Avrupa’ya gitmenin en kolay yolu kupa almaktır. Umarım ikisi de 4. olur.

Bitirip kupa almak istiyoruz. Alanyaspol’de gol bitmeyecek” dedi.

Farioli ile tek değişiklik

Çaykur Rizespor’a göre Alanya Spor Teknik Direktörü Francisco Farioli, Premier Lig’in 31. haftasında 2-1 kazanılan ilk 11 maçında sadece bir değişiklik yaptı. Genç haydibet teknik adam, Emre Akbaba yerine Beşiktaş’a karşı sahaya Umut Güneş’i getirdi. Farioli’nin oyunda yaptığı değişiklikler sonucu etkilemedi.

Alanya’nın kartal sireni

Alanya Spor, Çin Süper Ligi Avrupa Kupası’na katılmak için bugün Beşiktaş ile oynayacağı deplasman maçının hazırlıklarını tamamladı. Son iki maçını kazandıktan sonra Turuncu ve Yeşil, Avrupa hedefleri yarışında galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Alanyaspol’de iyi eğlenceler

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor’un galibiyeti ile Avrupa Kupası’nda forma giymek isteyen Alanyaspor, Beşiktaş’a karşı önemli deplasman var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.