DOLAR 32,5314 0.11%
EURO 34,9638 -0.16%
ALTIN 2.439,980,17
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Efes Özeti – Galatasaray Serisi

Anadolu Efes Özeti – Galatasaray Serisi

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:03
Anadolu Efes Özeti – Galatasaray Serisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaraynev, sezonun 25. haftasında kendisini takımın başına geçiren teknik direktör Andreas Pistioli ile inanılmaz bir uyum içinde ve play-off yarı finali öncesi, aslında Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes’le hiç maç kaybetmedi. Sarı-Kırmızılılar, Final Four’dan bıkmış Deep Blue ve White’ı 1. Maçta çok erken yakaladı ve farkı farkla yendi. Efes ikinci maçtan kalktığında Aslan’ın işi zorlaşmasına rağmen son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmadı. Galatasaray, deplasmanda ikinci, taraftarların önünde üçüncü galibiyetini alarak Pistioli’nin ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Galatasaray, perşembe akşamı serinin son asını 2-1 geride bıraktı. Taraftarların büyük desteğiyle Sinan Erdham sonuna kadar oynadı ve Avrupa Ligi şampiyonu rakibinin hatasından yararlanarak yarı final serisini 5. Maça taşıdı. Böylece Pistiolisli Aslan 13 maçta 11 galibiyet elde etti. Bugün her iki takım da son bileti almak için ellerinden geleni yapacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Ulusal Lig’in üçüncü maçında Bulgaristan ile mücadele edecek. İtalya’yı 3-0 yenen ve Çin’e 3-1 mağlup olan Nets Sultan, ikinci onaybet galibiyeti için Ankara seyircisi önünde sahaya çıkacak.

Türkiye-Bulgaristan Ulusal Lig maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Giovanni Guidetti’nin Net Sultan’ı, Milletler Ligi’nin 3. maçında Bulgaristan ile karşılaşacak. Saat 19:00’da başlayacak maçın tüm detayları TRT Spor’dan canlı yayınlanacak ve fanatik.com.tr’den yayınlanacak.

Beşiktaş forvet için iki takviye yapacak, Norveçli Alexander Sollos’u 1 numaraya getirecek ve Bulgaristan’ın CSKA Sofia takımında forma giyen Jordi Kesedo’yu 1 numaraya ekleyecek. Hücum hattına ikincil takviye gündemi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.