DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9626 -0.08%
ALTIN 2.448,720,53
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aslında bu kadar. Biz de kendimizi eleştiririz
  • Haber444
  • Spor
  • Aslında bu kadar. Biz de kendimizi eleştiririz

Aslında bu kadar. Biz de kendimizi eleştiririz

ABONE OL
18 Kasım 2022 11:30
Aslında bu kadar. Biz de kendimizi eleştiririz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

hata varsa düzeltiriz, hata varsa çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

28 Ekim 2022’de yapılan Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında Volleybolmagazin.com’un haberine göre; FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası sonuçları ve Giovanni Guidetti’nin performansının konuşulacağı açıklandı. Bu toplantıda Giovanni Guidetti’den ayrılma sorununun da değerlendirildiği vakalar arasında yer alır.

2017 yılında Ferhat Akbaş’ın üst düzey ekibinin ayrılmasının ardından görevi devralan Giovanni Guidetti, VakıfBank ekibinin de antrenörlüğünü betsortie yapıyor.

Daha ilkin Ulusal Ekip düzeyinde: Bulgaristan, Almanya ve Hollanda Ulusal Ekibi’nı çalıştıran İtalyan antrenörünün geleceği meydana getirilen durum değerlendirmesi sonrası belli olacak.

Trabzonspor ’a aktarma sürecinin son günlerinde imza atan Maxi Gomez, 7 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans ortaya koymuştu. UEFA Avrupa Ligi’nde Monaco’yla deplasmanda oynanan karşılaşmada görmüş olduğu kırmızı kart sebebiyle eleştirilen Uruguaylı forvet, Beşiktaş mücadelesinde takımın en mühim gol silahı olarak sahaya çıktı. Nitekim Gomez, kendisine güvenen hocasını yanıltmadı. Mart 2022’den bu yana lig maçlarındaki betsortie giriş ilk kafa golünü atan Maxi Gomez, Trabzonspor’un bu sürem Süper Lig’deki en erken golünü Beşiktaş filelerine gönderdi. Ligde ilk kez gol atan yıldız forvet, çıktığı 8.  maçında üçüncü asistini yaptı ve ikinci kez gol yedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.