DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ataman, Demi Loren Haber Ajansı’na

Ataman, Demi Loren Haber Ajansı’na

ABONE OL
22 Eylül 2022 22:00
Ataman, Demi Loren Haber Ajansı’na
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yaptığı açıklamada yarın Fransa ile karşılaşacaklarını söyledi. Saygısızlık. Almanya’da yaşayan gurbetçilere seslenen tecrübeli teknik direktör, “Amaç Türk seyircilerin Berlin salonlarını doldurmasını engellemek. Sadece ben gurbetçilerimizin fedakarlık yapacağına ve salonları ay kruvasanlarıyla dolduracağına inanıyorum. Ve ben sadece inanıyorum. bayrak, çok uygunsuz bir zaman olmasına rağmen.”

Sezon sonu seçenekleri

Son 16 turunda Fransa’yı yenerlerse, erkek milli basketbol takımı çeyrek finalde Sırbistan  ile karşılaşacak – İtalyan galibi. Milliler Fransa’ya yenilirse, Avrupa Şampiyonası’ndaki luvibet maceralarına son verecekler.

Transferin son gününde Galatasaray çok hareketliydi. Icardi, Matias Ross, Yusuf Demir, Mata ve Rashica gibi 5 önemli ismi kadrosuna ekleyen sarı-kırmızılı ekip, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Luyindama, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan ve Emre Akbaba ile yollarını ayırdı.

3 takım Adana Demir’in seçmesini istiyor!

Final gününde de Galatasaray’da beklenmedik bir kırılma yaşandı. Mertens ve Mata transferlerinin ardından takımdan ayrılmak isteyen Emre Akbaba, Adana Demirsport’u tercih etti. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun eski takımı Alanyaspor ve Fatih Karagümrük’e katılmasını istiyor!

500.000 EUR Tanık

Adana Demirspor, Emre Akbaba’ya transferi için Galatasaray’a 500 bin euro ödeyecek. Ayrıca oyuncu transferlerinde önceliği Galatasaray luvibet giriş olacak ve bir sonraki satışta da P hissesi alacaklar.

Galatasaray KAP’a rapor verdi!

KAP’a yapılan açıklamada, “Adana Demirspor Sportif Investments A.Ş., profesyonel futbolcumuz Emre Akbaba’yı transfer etmeyi kabul etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.