DOLAR 32,4581 -0.1%
EURO 34,8348 -0.41%
ALTIN 2.445,750,41
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barcelona yeni sezonun formalarını tanıttı
  • Haber444
  • Spor
  • Barcelona yeni sezonun formalarını tanıttı

Barcelona yeni sezonun formalarını tanıttı

ABONE OL
20 Haziran 2021 21:22
Barcelona yeni sezonun formalarını tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İspanya’nın Barcelona Futbol Takımı Kulübünde, 2021-2022 yılları arasında sezonunun erkek ve hanım takımlarının formalarının tanıtımı yapıldı. Nou Camp Stadı’nda yapılan tanıtıma kulüp başkanı Joan Laporta ve bazı yönetim lirabet kurulu üyelerinin yanı sıra futbolculardan Fati, Puig ile kadın futbolculardan Torrejon ve Hansen de katıldı.

Barcelona’nın yeni sezonda giyeceği formasının, kulübün ambleminden esinlendiği, Katalonya’nın sembolü olan “Sant Jordi Haçı”nın formanın sağ üst tarafına işlendiği, şortun paçalarının ise bordo ve mavi renklerde ayrı ayrı dizayn edildiği bildirildi.Ayrıca, Barcelona’nın UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında giyeceği formanın lirabet giriş eylül ayında tanıtılacağı açıklandı. Laporta: “Kendi stilimiz var”öteki taraftan kulüp başkanı Laporta, tanıtımda yaptığı mevzulaşmada, “Barça’yı seven tüm Katalanlar kulübümüzle, şehrimizle ve ülkemizle gurur duyuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.