DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Batshuayi açıkça Kadıköy’ü seviyor

Batshuayi açıkça Kadıköy’ü seviyor

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:18
Batshuayi açıkça Kadıköy’ü seviyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dinamo son dakikalarda Kiev’de de gol attı. Larnaka’da gol attı ve maçın son dakikasındaki bu gol harika bir son vuruş. Son atışlarını eleştirdiğimiz Batshuayi, Fenerbahçe antrenmanından sonra çok sayıda kale vuruşu yaptı. 3 gol attı. 3’ü de harika. Bu oyuna Bachuayi Kadıköy’ü seviyor diyebiliriz. Bu kolay değil. Beşiktaş’ta o kadar uzun süre yaşadı ki geride bıraktıklarının çoğunu özlediği hatırlanıyor. Burayı terk etti onwin ve kendisi için yepyeni bir sayfa açtı. Kadıköy’ün çocuğu gibi oynuyor. Valencia’yı da özleyen taraftarlarla alay ederek, “İşte size bir hat-trick var çocuklar” dedi.

Son olarak Altay Bayindyr’in maçıyla ilgili konuşan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe’de bir sorun var. Bu takımın kazananlarını her zaman övdük ve bunun bir eksiklik olduğunu söyledik. Şimdi çok iyi iş çıkaran Altaylarla ilgili bir sorun var. Bir araya geldiklerinde ne olur bilmiyorum. Altay kaybolmaz. Bu yıl neden böyle sonuçlar gösteriyor? Sormalısınız.”

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta gol atamayan Trabzonspor, bu hafta  deplasmanda Monaco’ya 3-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda onwin giriş kalan 3 maçında 3 puanla kaldı. Bordo-mavili ekipte uzun süredir sakat olan Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Vişça ve Bruno Peres haricinde göze çarpan bir noksan yok. Ekip tam kadro diyebiliriz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.